www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi mehmet akif2,Al Tarihi: 27 Aralk 2013 (19:34), Konuya Son Cevap : 13 Austos 2022 (19:54). Konuya 39 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme |
![]() | Mesaj No:11 |
Durumu: ![]() Medine No : 33478 yelik T.:
09 Kasm 2013 | ![]()
amin allah raz olsun
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hreyre'den (r.a.) rivayetle: M'minin durumu yeil ekin gibidir. Rzgar ne taraftan gelse onu eer. Rzgar durduunda dorulur. M'min de byledir. O da bela ve musibetlerle erilir. Kafirin durumu ise am aac gibidir. Allah diledii zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uramaz. |
![]() |
![]() | Mesaj No:12 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]() Alnt:
benim hemen aklma acaba ders almay sevmiyor mu diye geldi ama onun aklamasn da yapmsn inallah bunu daha ok gayretle aar ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:13 | |
benim olum 5 buuk yanda benim olum geen sene dini eitim veren kree gitti imdiki aklm olsa yani ocuumun durumunu grnce bu sene kree gnderirdim daha verimli olurdu gitmemek iin alamazd kendisine zor gelmezdi zorluu yann kk olmas o kadar dersi kaldramamasyd ana sebebi olumun pek ders almay sevmemesi ben de evde ne yaptm ezberlemedi sbhanekeyi bile zor ezberledi yani hi istekli olmad ocuklar kre gibi arkada ortam olmadan pek almay sevmiyorlar | |
![]() |
![]() | Mesaj No:14 |
25 ubat 2011 | ![]()
ocuklarmza iddet ieren izgi filim ve bilgisayar oyunu oynatnca belli zamandan sonra saldrgan karsndakine zarar vermekten ekinmeyen biri olup kyor ocuklarmz sevgiyle youralm olurda o oyunlara bakyorsa sevgiyle kzmadan zerine gitmeden o oyun ve izgi filimlere bakmasn engelliyebiliriz |
![]() |
![]() | Mesaj No:15 | |
bata sayfalar karalad sonra hayvanlar ok sevdii iin bize hayvanlar izmemizi istedi kendiside taklit etti imdi sadece biz demiyoruz evredende resime kabiliyeti ok var diyorlar ben bu yeteneinin yok olmasn istemiyorum belli yaa geldiinde kurslara gndereceim | |
![]() |
![]() | Mesaj No:16 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 yelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]()
ocuklarmzn dini eitim sreci uzmanlarnda belirttii gibi anne karnnda balar.Aile iinde devam eder...Aslnda bizler yaantmzla onlara rnek oluyoruz...ocuklar kamera gibi srekli ekerler bizi beyinlerine ncelikle bizler mslmanca yaayacaz'ki bizde ekillensinler...Tabiki bunun yan srada okul ncesi dini eitim veren krelerden faydalanacaz...unuda gz nne almak gerekir her ocuun alglamas farkl olur..bunu anlayp ocuun anlama ekli neye yatkn ise ona gre program yaplmal.Bir an nce balamz lazm gelir ocukda dini eitime eerki balamazsak bu boluu baka bir eylerin doldurmas kanlmazdr..
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyumasa bile NSAN olduumuz iin SAYGI duymamz lazm... Ne MUTLU MSLMANIM DYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:17 | |
09 Kasm 2013 | ![]() Alnt:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hreyre'den (r.a.) rivayetle: M'minin durumu yeil ekin gibidir. Rzgar ne taraftan gelse onu eer. Rzgar durduunda dorulur. M'min de byledir. O da bela ve musibetlerle erilir. Kafirin durumu ise am aac gibidir. Allah diledii zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uramaz. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:18 |
25 ubat 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:19 | |
09 Kasm 2013 | ![]() Alnt:
![]() ![]()
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hreyre'den (r.a.) rivayetle: M'minin durumu yeil ekin gibidir. Rzgar ne taraftan gelse onu eer. Rzgar durduunda dorulur. M'min de byledir. O da bela ve musibetlerle erilir. Kafirin durumu ise am aac gibidir. Allah diledii zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uramaz. | |
![]() |
![]() | Mesaj No:20 |
25 ubat 2011 | ![]() ocuun yapt yanl hareketler oumuzun komie gelip glyoruz annene ve babaanneler bunu ok yapyor ben ocuktur diyip glp gemiyorum yapt o hareketin yanl olduunu sylyorum baktm anlamyor sevdii eyleri vermemekle dar karmamakla ceza veriyorum sizler ne yapyorsunuz |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Kii okuyor. (0 ye ve 2 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
ocua Dini Eitim.../medineweb | YAVUZ SELM | ocuk ve Aile Sal | 3 | 11 Mart 2022 03:22 |
slami Eitim Nasl Olmal Medineweb? | Allahn kulu_ | Hafta'nn Konusu | 6 | 19 Kasm 2017 10:31 |
ocua Kur'an- Kerim ve**lk Dini Eitim Yntemi | NUR | ocuk Ve Genlik Eitimi | 2 | 26 Austos 2014 09:31 |
ocuklarmza rty nasl sevdirebiliriz? | enderhafzm | Tesettr Konular | 4 | 13 Mays 2014 16:36 |
ocuklarmza Allah Nasl Anlatacaz? | Belgin | ocuk ve Aile Sal | 0 | 08 Nisan 2009 09:39 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|