![]() |
Haydi Çocuklar Camiiye [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
3500 Çocukla Camiideyiz 3500 çocukla Camiideyiz İnsan ve medeniyet hareketi Çocuk kulübümüzün İstanbul Ataşehir Mimar Sinan Camiinde düzenlediği program çok güzeldi. O zaman tüm çocuklarımızı organize etmiş ve egitimci hocalarımız tarafından camiide buluşmuştuk. O manzara görünmeye değerdi. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Çok güzel bir görüntü. Ne güzel düşünülmüş.İzlediğim en güzel videoalkış000Bütün minikler camide cem olmuşlar..Cami adabını hep beraber öğreniyorlar..Salavat sesleri akustiği caminin her yerinden taşmış..Maşallah Barekallah..Gayret gösterip emek harcayan öğretmenlerinden Allah razı olsun... Aynı şevkle ebeveynler de haydi camiye çağrısına uyup minikleri götürürler inşAllah... |
Allah razı olsun kardeşim gerçekten çok güzel bir sahneydi Allah tüm çocuklarımıza bu güzellikleri yaşasın inşallah videoları burada yayınlayabilir misiniz Ben yine yapamadım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Çok güzeldi akşam biraz izledim muhteşem bir şey olması gereken oldu,,Rabbim sebep olanlardan razı olsun kezs yollayanlardan, Rabbim sayılarını artırsın inşallah, ağaç yaş iken eğilir misali RABBİM bu ülkeyi ve bütün dünyadaki çocukları İslam üzerine sabit kılsın inşallah,,, |
Amin kıymetli kardeşim sükutu ezber. 3500 çocuk yanlışlıkla 2500 çocuk yazmışım. Kanal 7 nin haberi daha güzel. O çocukların sıraya dizilmesi abdest halleri okuduklari süreler gormeye değerdi |
Çok teşekkür ederim kıymetli yöneticimiz |
Alıntı:
|
RABBİM daha da iyi etsin inşallah, böyle şeyleri görmek çok güzel madem Müslüman ülkedeyiz gereğini yaşayalım demi boşuna dememiş oluruz yani,,, :) Olur öyle şeyler Ömer abi,,, |
ne güzel düşünülmüş maşaAllah Yeni nesil gümbür gümbür geliyor. |
SAAT: 06:14 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.