![]() |
Cevap: 2012 DGS sonuçları Aöflü üyelerin sorularına hızır gibi yetişen ilgili bilgili kardeşimizi tebrik ederim, hayatında daha nice başarılara inşallah :) |
Cevap: 2012 DGS sonuçları Alıntı:
|
kursa falan gitmişmiydin? yoksa tamamen kendi çabanmı?afrn* darısı bizim basımıza insallah |
İlahiyat Fakültesi mezunları formasyon aldıkları takdirde öğretmen olarak atamaları yapılmaktadır.İlahiyat Fakültesi mezunları formasyon aldıkları takdirde hangi öğretmenliği yapabilecekleri ve atanmış oldukları liselerde (ortaöğretim kurumları) hangi dersleri okutacakları ile ilgili ayrıntılı bilgileri aşağıdan inceleyebilirsiniz. Meb 80 Sayılı Çizelgede İlahiyat Fakültesi ve Formasyon Alarak Öğretmenlik İlahiyat Fakültesi mezunları pedagojik formasyon aldıkları takdirde aşağıda bulunan öğretmenliğe atanarak yine aşağıda bulunan dersleri verebilirler. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak ortaöğretim kurumlarında öğretmenlik yaparlar. İlahiyat Fakültesi Mezunları Ortaöğretim kurumlarında hangi dersleri verirler? Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Din Kültürü ve Meslek Ahlâkı İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri (Kur’an-ı Kerim, Mesleki Arapça, Temel Dini Bilgiler, Siyer, Fıkıh, Tefsir, Karşılaştırmalı Dinler Tarihi, Hadis, İslam Tarihi, Kelam, Hitabet ve Mesleki Uygulama) Tezhip Hüsn-ü Hat Dinî Musiki Arapça |
Cevabını yeni gördüm teşekkür ederim ArO* |
Cevap: 2012 DGS sonuçları maşaAllah tebrıkler gerçekten güzell darısı bizim başımızaa... |
Cevap: 2012 DGS sonuçları ArO* ... Amin insaallah darısı başınıza... |
Cevap: 2012 DGS sonuçları s.a.bişey sormak istiyorum izniniz olursa.örgün eğitim okuyup eğitim mezunu olanlar,önlisans okuyup,dgs ile 4 yılı tamamladıktan sonra öğretmenlik yapabiliyorlar mı?yoksa tekrar formasyon mu alınıyor.gerçi çelişkili biliyorum ama açıköğretim örgünden alınan dersleri tekrar aldırıyor.acaba formasyon içinde böyle bişey yapıyor mu? |
geçen sene yani 3. sınıfın sonunda bu sene olmak üzere gno'su yüksek olanlara formasyon hakkı vermişler kardeşimin geç haberi olduğundan kaçırmış bu sene okulu bitirince formasyon alacak yani formasyon almadan öğretmen olunamıyor eğitim fakultesi okurken ya da bitirdiğinizde formasyon almış mıydınız eğer aldıysanız o zamanki formasyon şimdi geçerli olur mu bir malumatım yok |
|
SAAT: 09:08 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.