![]() |
DGS için anlatımlı mantık videoları/ Medineweb öncelikle hızlı okuma videosuyla başlayalım derslerimize [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları tamda ihtiyacım olan videolardı:) |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları Alıntı:
abla dns ayarlarını değiştirerek youtubedeki videoalrı izleyebiliyorsun. Alıntı:
bu cevaba yada [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] şu linke bakabilirsin |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları buradaki videoları mutlaka izleyin arkadaşlar (: |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları tşk. |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları bu videolar nasıl indiriliyor. |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları Kemal sanırım bu videolar indirilmiyor you tube'dan bakıyorsun |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları teşekkür ederim. |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları videolarla mantık sorularının püf noktalarını daha iyi pekiştirebilirsiniz.mutlaka izleyin . |
Cevap: DGS için anlatımlı mantık videoları mutlaka izleyin..mantık çözme yönteminiz gelişecektir |
içinden çıkamadığım soruları hocanın anlatımıyla dinleyince hem o soru türünü yapmayı öğreniyorsunuz hem de yeni püf noktaları öğreniyorsunuz ben soru gelince kendim tabloyu oluşturdum eksikleri hocanın anlatımı ile tamamladım sorular gelince videoyu durdurdum kendim çözüp sonra hocayı dinledim aker kartal bu konuda çok meşhur ki onun adını herkesden duyuyordum şimdiye kısmetmiş 1 saat kadar kaldı baktım yoruldum ara veriyorum kpssden başka şeylere çalışıyorum veya evle uğraşıyorum sonra yine dinliyorum tavsiye ederim :) 1 saat 45. saniyede benim de çok zorlandığım üçlü sorulara geçiyor |
Bu videolarla mantikdan tablo.olusturmaniz çok kolay arkadaslar..mutlaka izleyin |
Mantık sorularini hızlı ve pratik yapmanın yolu ne acaba ben çok zorlaniyorum |
Alıntı:
Mantık sorularıyla ilgili videolar paylaşacağız İnşaAllah En çok sorulan sorular da mantık soruları pratik yolunu bilen paylaşabilir belki |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
teşekkur ederim:) dgs mantık soruları sizinle kolaydı... |
Alıntı:
Sözel mantık beynin iki lobunu da çalıştırıyor, alışkın olmadigimizdan zorlaniyoruz. Aynı soruyu defalarca çözdükçe en az 30 soruyla cebellestikçe bu sorunu atlatacak, beyni iki taraflı kullanma melekesini edineceksiniz" diyor uzmanlar sevda:) Bende o günü bekliyorumd/us//un Kafamda şekiller şükuller tablolar uçusuyor ama yerleşmiyor.) Videolar çok yardımcı .... Uğraşalım bakalım |
SAAT: 16:53 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.