|  | 
| 
 Altyapıyla 2 ayda DGS gibi bir sınavdan derece bile yapılabilir. | 
| 
 Alıntı: 
 senin yapacağın bolca soru çözmek deneme çözmek sözel mantıkda iyi değilsen ona ağırlık vermek mesela sen paragraf sorularından paragraf cümleleri sıralamada çok yanlış çıkarıyorsun ona daha çok ağırlık verirsin ve netten online test yerleri var ordan çözebilirsin internetde geçmiş yıl sorularını da indirip çözebilirsin | 
| 
 Çalışmalarıniz nasıl gidiyor. Henuz baslamamıs olanlarda endiselenmesin lutfen..23 Temmuza kadar sadece deneme çözseniz dahi  hayli yol katetmiş olursunuz. Konunun bütün sayfalarini inceleyerek dgs hakkinda kafanıza takilan butün sorulara cevap bulabilirsiniz..kolay gelsin | 
| 
 Biliyorum unutmadınız ama yine de haber vereyim DGS için SINAV GİRİŞ BELGELERİ açıklandı. Ben duymadım demeyin :) | 
| 
 Yarın dgs sınavına girecek herkese başarılar dilerim. Sakın 9.45 kuralını unutmayın, üzülen siz olmayın 😊🌸🌸 | 
| 
 Herkese başarılar diliyorum allahım hakkınızda en hayırlısını nasip eylesin | 
| 
 Geçmiş  olsun  arkadaşlar....Umarım  güzel  geçmiştir sınavınız. Yorumlarını alalım... | 
| 
 bir forumda yorumlara baktım da sözel mantık soruları çok zor yorumunu yapıyorlar sözel mantık soruları 3 bilinmeyenli mi 2 bilinmeyenli miydi çok kişi elemek için soruları zorlaştırıyorlar demek ki | 
| 
 9.45 kuralı nedır hocam | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| SAAT: 08:51 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.