|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Selamün aleyküm Allah yardım etsin | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Vealeykumselam amin sağol gün ışığı | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Sizce benim puanım kesin 286 falan gelirse marmara 2.öğretime yerleşir miyim 1.ögretim belki yükselir diye onu sormuyorum :( Bu arada büşra arkadaşım ben geçen sene girdim dgs ye pek çalışamamıştım evlilik telası falan 248 almıştım hiç bir yere yerleşemedim ek tercihte bile.inşallah senin puanın tahmininden daha yüksek gelir de kazanırsın.gelmezsede hayırlısı olsun. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü necibe ; Marmara ilahiyat geçen yıl 285 ile almış. ikinci öğretimi 275 yani o puanlara muhakkak yerleşirsin. çünkü hem sorular geçen yıla nazaran daha zordu diyorlar hem de kontenjanda bir değişiklik yok. olan biz ilitam düşünenlere oldu. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Necibe peki kaç doğru kaç yanlışın vardı ve diploma notun kaçtı geçen sene | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bu geçen seneki sonucum eymen | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Ay ya benimde hiç şansım yok o zaman şuan 34 kesin doğru      7 kesin yanlış     14 soruyu hatırlamıyorum  diploma notum 3.06 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Kazanamıyorsak gerçekten rabbimizin bir bildiği vardır ben 2013 mezunuyum ve bu 3.girişim dgs ye ama hiç birinde bu kadar kararlı ve azimli değildim ve ne istediğimi bilmiyordum.bu seferkinde çok fazla olmasada düzenli ve kararla çalıştım belki bu sene rabbimin bana bir güzeliği vardır sonuçlardan göreceğiz.bu yüzden kimse üzülmesin eğer kazanamzsa bizim planımızın üstünde olan var unutmayalım | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Hala açıklanmadı şu dgs | 
| SAAT: 04:14 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.