|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü tabiki doğuya yakın olanlar için diyorum. hani bir sene beklememek için. malum seneye dgs nasıl olur sorular nasıl gelir sizin şartlarınız ne olur bilemiyoruz. tabiki tercih size kalmış. | 
| 
 300 puan demişsiniz ama İstanbul için 300 e gerek kalmaz inşAllah. okul ortalamanız çok iyi. benim netleri yaparsanız rahatlıkla İstanbul gelir. çünkü okuldan dolayı benden 7 puan fazlanız oluyor. yani 51-52 net kafi. inanın zor değil. | 
| 
 sağolun yediiklim yayınevini mi öneriyorsunuz diğer puanı yüksek arkadaşlar siz hangi kaynaktan çalıştınız ?? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü valla ben dgs için hiç ders çalışmadım. sadece 2012 2013 Türkçe sorularını çözdüm serviste işe giderken :)) Ben Türkçeyi (mantık harici)uzun uzun çalışılacak, hazırlık yapılacak bir ders görmüyorum. Sonuçta sorular hep parağraf tarzı. bol bol kitap okuyun. hızlı okumanız ve okuduğunuzu anlamanız gelişsin yeterli bence. sınav anında da sakin dikkatli olun. Bunu samimiyetle söylüyorum, kpss lys tarzı sınavlardan çok çok kolay. yeter ki zamanı iyi kullanın. | 
| 
 Alıntı: 
 sizide tebrik ederim | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü benimki de  mat 5d 3y türkçe 48d 12y öbp 53.400 puan 260,64083 sıralama 3494 nereler olur ya da nereleri tavsiye edersiniz? | 
| 
 teşekkürler dhbt için hangi yayınevini önerirsiniz daha önce giren arkadaşlardüşünceli000 | 
| 
 | 
| 
 | 
| SAAT: 20:58 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.