|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 inşAllah zeynepcim hakkımızda hayırlısı | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Arkadaşlar benimde 1 yaşında oğlum var inşallah onunla beraber üstesinden gelirim ilitamin.. biraz gözüm korkuyor ama.. | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Maşallah ne güzel samimi sıcak hatıralar oluşmuş mihrinaz hocam :) dediginiz gibi eş desteği en mühimi çok şükür o konuda iyiyim eşim yeterince destek oluyor yoksa göze alamazdim hic.. istanbul ilitam düşünüyorum inşallah nasipse, anadolu yakasında kardeşim oturuyor sınav zamanları seve seve misafir edebileceğini söyledi bizi sağolsun o konuda da sıkıntı yok inşallah. Benim asıl mesele ettiğim 1 yaşındaki bebeyle nasıl ders calisabilecegim :) canlı dersler oluyormuş net üzerinden vize oluyormuş özellikle bunlar.. yavruyu ihmal etmeden evi eşi ihmal etmeden dersleri de ihmal etmemenin yollarını püflerini paylasirsaniz sevinirim hocam ve diğer arkadaşlar :)) | 
| 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Fedra benim 35 doğru 19 yanlış 6 boş  obp 61,2  acaba kodlarken mi kaydırdım diyorum o kadar eminim ki bu kadar yanlış imkansız keşke cevap kağıdı yayınlansa içimde şüphe kalmazdı  çok hırslandım ama seneye ilk bine girmek için dünyayı yıkarım gerekirse | 
| 
 yazık ya bu kadar insanın hakkına giriyorlarsa inşAllah düzeltirler yoksa çok kişinin ahını alacaklar | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü arkadaşlar vakıf üniversiteleri dgsede kontejyan açmıyomu | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ben ilitam düşünmüyorum y.dil örgün düşünüyorum.tercihi benim gibi olan varmı? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü ders; aşağıdaki adresten geçen yılın taban puanlarını ve kontenjanları görebilirsin. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | 
| SAAT: 20:58 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.