|  | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Alıntı: 
 | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü İSTANBUL İLİTAM HAKKINDA GENEL BİLGİLER *Dersler uzaktan egitim sadece final sınavında okulda olunması gerekiyor. *Yüzyüze egitim zorunlu değil. * Vizeler internetten 1 hafta boyunca oluyor *Kur'an-ı kerim vize test üsulü finalde mülakat şeklinde oluyor.Ezberde 30. cüz mealle birlikte isteniyor. * Dönem harcı 763,5 tl dir. * Ödev hazırlama yoktur. * Vize sınavının %20'si final sınavının %80'i alınarak ortalamanız belirlenmektedir. İlitam Programında mutlak sistem değil bağıl (çan) sistem uygulanmaktadır.Geçme notu 50 'dir. * Ders materyalleri pdf olarak sunuluyor.Kitap verilmiyor çıktı alıyorsunuz. İstanbul Üniversitesi*İstanbul Üniversitesi | Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi alıntıdır * Ödev var maalesef(bu sene uygulandı) * ne vize ne de final sonuçlarının vaktinde açıklandığını görmedim. *kuranı kerim dersinde ezberler : toplamda(4 dönem boyunca) fetih hucurat rahman yasin mülk , 30.cüz'ün tamamı bunlara ek olarak bazı aşırlar.. | ** | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] Buradan bakabilirsiniz merak ettiğiniz bölümlere.. | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü neden herkes istanbul ilitam istiyor ne var bu istanbulda | 
| 
 | 
| 
 Cevap:ilitam Ben ilitam tercihleri ile ilgili tavsiye istiyorum.  DGS puanım 262 | 
| 
 Cevap: ilitam Alıntı: 
 | 
| 
 Peki benim anlamadığım sıralamam 9964 bu sıralama dgs ye giren bütün öğrenciler içerisindeki sıralamam mı? yoksa kendi alanımda ki sıralamam mı? | 
| 
 Cevap: DGS  İstişare Bölümü Bu bölüm  Dgs  sınavına  giripde   iştişare  edilen  bir  bölümdür.  Sohbet  edip,  fikir  beyan  etmek  isteyen  bu  bölümü  değil,  Medineweb  sohbetlerinden  devam  edebilir.  Tekrarlıyorum  saygı  ve  seviyeli bir  şekilde  sohbetinizi  yapabilirsiniz.  Konunun  dışına  çıkıyorsunuz.. | 
| 
 | 
| SAAT: 20:58 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.