|  | 
| 
 3. SINIF İLAHİYATI OKUDUĞUMUZDA SINAVLARA TERCİH VERDİĞİMİZ ÜNİVERSİTE DE MI GİRMEMİZ GEREKİYOR . İLİTAM HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VEYA ŞUANDA OKUYAN İLİTAMI OKUYAN VARSA BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? ACİLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!! | 
| 
 3.SINIF İLİTAMLA İLGİLİ BİLGİ VERİR MİSİNİZ ARKADAŞLAR. SINAVLARA KAZANDIGIMIZ ÜNİVERSİTE DE Mİ GİRİYORUZ . İLİTAMI OKUYAN   VEYA BİLGİSİ OLANLAR VARSA BİLGİ VERİR MİSİNİZ ? | 
| 
 İLİTAM HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ ARKADAŞLAR | 
| 
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] burda bilgi verilmiş ben ekstradan sivas ilitam hakkında düzenleme yaptım son sayfalara doğru | 
| 
 2.40 DİPLOMA PUANIM...ANKARA VEYA SAMSUN İLİTAM İÇİN KAÇ NET YETERLİ OLUR | 
| 
 Alıntı: 
 ortalamana gore sözel soruların %80 kadarını doğru yapman gerekir tahmini olarak | 
| 
 Kazananlar kaç net yaptınız bilgi verirmisiniz | 
| 
 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu linki inceleyin ,ilitamların taban tavan puanları var.size yardımcı olacaktır.samsun ilitamdayım 260 puanla girdim ama netimi hatırlamiyorum.hatırlayan arkadaslar yardımcı olacaktır.ama bu linkteki bilgileride inceleyin.kolay gelsin | 
| 
 benim aöf ortalamam 3.41 idi soruların %75 kadarını doğru yaptım  sadece sözel yaptım sözel mantık soruları 8 taneydi hepsini doğru yapabildim 43 doğru 15 yanlış 2 boş 260 küsür aldım sıralamada 4302. sıradaydım sivas bize yakın diye ilk tercihim sivası kazandım | 
| 
 pardon aöf ortalamam 3.44 idi | 
| SAAT: 13:28 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.