|  | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Sitemizin emektarlarindan,ve özlenen üyelerinden sevgili makbergülü de 267 puan almış.2000 li sıralamaylac* ćok sevindim arkadaşımc*Alahım hayırlı etsin..hayırla tercih sonucunuda bekliyoruz inşallah...forumlada paylaşayım istedim:):) | 
| 
 Forumun en tembel öğrencisi en kazanamayanı filan olursa adayım editorlerim bilginizeağlayan000 şöyle yanıma yoldaş kazanamayan yok mu beraber ağlaşalım 7638jk4gülümseyen000 | 
| 
 Asli gel beraber agliyalim.o kadar calis sonuc yine husran her daim husran. | 
| 
 Arkadaslar bide bisey sorcam .ilahiyat onlisanstan aof ile cocuk gelisimi lisansa tamamlayabilir miyim.biligisi olan varsa aydinlatsin su fakiri.Ne demisler baktin olmuyor bakmayacaksin .kaderimizde yok demek ki | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 232 ama bos biraktiklarim yanlis sayilmis.ve isaretlediklerimden daha fazla soru var toplamda 45 soru isaretledim ama 53 isaretli var.bu durumda sadece ben degilim twitter dan takip ediyosaniz.itiraz edesim yok annem kimi kime sikayet ediyon dedi.hakli sanirim istemeye istemeye ilahiyatin pesini biraktim .Asli bilmiyorum ama gecis var heralde bi arastirmak lazim.aofden devam edebiliyomuyuz.bilgisi olan aydinlatsin.please:)) | 
| 
 Alıntı: 
 Mihrinaz hocam açıkçası bir arkadaşın fikri aklımı karıştırmadı değil uzgn Arkadaşın dediğine göre Marmara örgün ilahiyat da gelir dedi... Şimdi iki arada bir derede kalma halindeyim :s Anlayacağınız kafam karman-çorman... Alıntı: 
 Aslı kardeş ne yalan söyleyeyim hakikaten önce üzüldüm ve sonra da şaşırdım... Acaba yanlış hesaplama olabilir mi ? Soru sayısı olarak doğru mu hesaplanmış tam baktın mı? Ama yine de üzülme, sen bence bu sitenin ve gönüllerin kazananlarındansın emin ol :):) | 
| SAAT: 20:58 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.