|  | 
| 
 Mücadeleniz ve sabrınız  sonunda hayırla  size  dönüş  yaptı. Hayırlı ve uğurlu olsun seçtiğiniz okullar. Bundan sonra derslerdeki başarılar için mücadele edin, inşaallah eymen hocam sıkıntı yapmayın öncelikle yavrunuzu büyütün seneye inşaallah istediğiniz yerden eğitiminize devam edersiniz. | 
| 
 Alıntı: 
 Yaptığı iyilikler karşısında hiçbir menfaat beklemeden sadece bir lafız ile ücretini bekler Yaradan'dan... ALLAH RIZASI... Bir insan düşünün... Tek derdi karşındakinin dertlerine ortak olup o derdi elinden geldiğince çözmeye çaba sarfetmek olsun ve yine karşılığında ücreti ALLAH RIZASI olsun... Bir insan düşünün... Karşındaki onu sorularıyla bunaltsa da yılmadan ve sıkılmadan dertlerine hemhâl olabilmek arzusuyla bir olup ALLAH'IN RIZASINA talip olsun... İşte ben sizi ve buradaki diğer arkadaşları böyle görüyorum... Sizin nezdinizde her birinize dopdolu bir ALLAH'IN RIZASI sarsın dört bir yanınızı diyorum :) | 
| 
 Inşallah hayırlısi olsun | 
| 
 Sevgili snnclik34 sizi tebrik ediyoruz burada esas olan sizin  çabaniz Rabbim muaffak kilsın.. arada guzel sözlerinizi dörtlüklerinizi bizie paylasirsaniz çok seviniriz ..selametle | 
| 
 Kazananları tebrik ediyorum nasıl  çalıştiniz hangi yayınlardan günde  kac saat yardimlarinizi bekliyorum  2017 de tekrar gireceğim  3. Kez olacak | 
| 
 Artık kazanmam lazim takınti yaptim | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Alıntı: 
 O halde vakit buldukça gönle düşen damlaları paylaşalım inşaAllah :) | 
| 
 Alıntı: 
 | 
| 
 Matematik en kolay konu hangisi bari ona calisayim ,benimde mantik iyi 47 dogru 13 yanlışim vardi sözel  bölüm  sayisal hic calismamistim haziranin ortasinda günlük  bir deneme çözdüm sinava kadar demekki yeterli gelmedi | 
| SAAT: 10:12 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.