www.medineweb.net, ykleniyor... 'den beri Kesintisiz Yaynda.... |
|
Konu Kimlii: Konu Sahibi Hdimul slam,Al Tarihi: 19 Temmuz 2015 (21:42), Konuya Son Cevap : 30 Eyll 2023 (17:17). Konuya 1135 Mesaj yazld |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seenekler | Deerlendirme: ![]() |
![]() | Mesaj No:541 |
Medineweb Ba Editr Durumu: ![]() Medine No : 14593 yelik T.:
15 Kasm 2011 | ![]() Hogeldiniz...Hayirl olsun.. [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] Bu linkte dgs konular baslk balk verilmi... Birde dgs bolmumz incelerseniz,km sorular ve cevaplar,bilgi havuzumuz,konu zetlerimiz size yardimci olacaktr..kolay gelsin))) |
![]() |
![]() | Mesaj No:542 |
Durumu: ![]() Medine No : 15208 yelik T.:
10 Aralk 2011 | ![]()
Szel Mantk sorularn zmeden nce aadaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim [Linkler Ziyaretilere Kapaldr.Giri Yap Veya ye Olmak iin TIKLAYIN...] |
![]() | Mesaj No:544 | |
15 Kasm 2011 | ![]() Alnt:
![]() Dier arkadaslarimda hangi kaynaklardan calstklarn paylasrlar inallah..ounluk ihtiya yayinlarindan ćalti diye biliyorum..hangi kaynak olursa olsun..planl bir calsma temposu tutturursanz Allah'n izniyle kazanirsnz..eksiklerinizi belirleyerek ie baslayp,bol soru zerek tutkćeyi iyi bir seviyeye getirebilirsiniz..mantk vodeolarinida mutlaka izleyin ve bol soru zn..yaln yapa yapada olsa ..bol.soru..soru ćzmek konuya hakimiyetinizi artrr..karnza ikan sorularda panik olmazsnz diye dnyorum...kolay gelsin... | |
![]() |
![]() | Mesaj No:545 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]()
ben kitab kendi imkanlarmla aldm iin ok kapsaml ve pahal alamadm ihtiya yaynlar zml soru bankas aldm ordaki sorular zdm mesela paragraph soru eitlerinden birinde iyi deildim onla ilgili ok soru zmeye altm eimin ales kitab vard ordan da szel mantk zdm elimdeki kitapdan da internetten gemi yl sorularn indirdim onlardan zdm bata szel mantk sorularn zerek baladm kzkardeimden bana kalan szel ve saysal mantk konu anlatm zml sorular ve test kitab vard ondan szle mantk soru eitlerini rendim burda konumuz vard zemediimi soruyordum veya soru soruyorduk zmeye alyorduk 4 saysal 1 szel sorusuna denk geliyor diye matematik almadm zaten o kadar yl olmutu liseyi bitireli dershanesiz olmazd ama gidemedim kursa szel sorularnn %75 kadarn yaptm af ortalamam 3.44 idi ordan da iyi puan geldi 260 ksr aldm sivas yakn diye tercih ettim ilk tercihim geldi |
![]() |
![]() | Mesaj No:547 |
15 Kasm 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:548 |
Durumu: ![]() Medine No : 13402 yelik T.:
25 ubat 2011 | ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:549 |
Durumu: ![]() Medine No : 32854 yelik T.:
30 Ekim 2013 | ![]()
ben yediiklim ve ihtiyadan alimtm.ben tam 1 ay alabldm ramazanda sahura kadar alyordum szel mantga arlk vermtm zmesi cok zevklyd elimdek kpss ktabbdan da trke zdm bol bol mat hi yapmamtm bnmde diploma notum 3.1 idi galiba hamdolsun emegmn karlgn alp ilk tercihim erzuruma yerlemtim.velhasl zamannz var gzel ciddi ve dzenli bir almayla dgs yi kazanabilirsiniz.Rabbim kolaylklar nasip etsn inallah.selametle.
__________________ Beni almadan gidiyor mrm... |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Kii okuyor. (0 ye ve 3 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Balklar | Konuyu Balatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Medinewebli litam rencileri stiare-Sohbet Blm | Medineweb | litam 4.Snf Dersleri | 308 | 19 Mart 2024 00:27 |
DHBT stiare blm | Medineweb | DHBT-stiare/Sohbet Alan | 873 | 30 Eyll 2023 20:04 |
Medineweb ATA AF lahiyat nlisans stiare Blm | Hdimul slam | ATA AF Bilgi Paylam/Dkmanlar | 0 | 05 Eyll 2018 11:43 |
Medineweb gretmenler Bilgi Paylam/stiare Blm | Hdimul slam | KPSS stiare/Sohbet | 31 | 10 Nisan 2018 14:49 |
Medinewebli nlisans lahiyat 2. Snf stiare Blm | nuren35 | lahiyat rencileri in Genel Paylamlar | 9 | 14 Aralk 2015 01:00 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Þerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|