![]() |
Toplam 4 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] a. Ehliyet ve liyakat öncelenir b. Takva nesepten önce gelir c. Halife şura ile ülkeyi yönetmelidir d. Yönetici tebaasına karşı sorumludur e. Genellikle seçimle belirlenir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] a. İştiaat b. Temyiz c. Tevfik d. İstidlal e. Tasdik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] a. Herşey Allah'ın dilemesi ve istemesi ile gerçekleşir b. Hiç kimse başkasının günahından sorumlu olmayacaktır c. İnsan her yaptığını sorumluluk bilinciyle gerçekleştirmelidir d. İnsan dışındaki varlıklar yaptıklarından sorumlu değildir e. Yeryüzünde herşey Allah'ın bilgisi dahilinde gerçekleşir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] a. Cemaat-ı İslami b. Ahmediyye c. Hind Selefiliği d. Müceddiyye e. Cemaat-i Tebliğ |
Toplam 4 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] a. Nusayrilik b. İmamilik c. Yezidilik d. Dürzilik e. Zeydilik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] a. Moonculuk b. Mormonlar c. Yehova Şahitleri d. Evanjelistler e. Metodistler [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] a. Budizm b. Caynizm c. Taoizm d. Brahmanizm e. Şintoizm [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] a. Terğib - Terhib b. İrşad - Nasihat c. Tezkire - Mev'iza d. İnzar - Tebliğ e. Burhan - İrfan Cevaplar 1. a 2. b 3. a 4. d 5. e 6. a 7. c 8. b 9. b 10. c 11. d 12. e 13. c 14. a 15. c 16. a 17. d 18. b 19. c 20. a |
Alıntı:
|
Nursen eline saglik sorular kaldirilmislar bende sorulari kaydetmedim diye uzuluyordum iyi oldu |
Alıntı:
|
Sagol canim insallah iyi gelir hep takipteyim sizi profilime giremiyordumskrartik acabildim |
Diğer sorular yok mu |
Alıntı:
|
SAAT: 05:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.