| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi talibetün,Açılış Tarihi: 14 Mart 2012 (21:51), Konuya Son Cevap : 22 Mayıs 2016 (00:44). Konuya 193 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:11 |
| Durumu: Medine No : 15138 Üyelik T.:
08 Aralık 2011 |
ben de mahreçten korkuyorum aslı ve okuyuşumdan ![]() ezberden korkmuyorum heyecan da olmaz heralde düşünceli000 mülakat ne zaman olur bir bilgin var mı
__________________ @@@EY NEFSİM SEN DE BİR GÜN ÖLECEKSİN@@@ |
|
| | Mesaj No:12 |
| Durumu: Medine No : 15266 Üyelik T.:
13 Aralık 2011 | diyanetin takviminde mayıs/haziran yazıyo ablam korkma ablamm allahın izniyle geçersin sen inşallah
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
|
| | Mesaj No:14 | |
| Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 | Alıntı:
SİZLERE Bİ KARDEŞ TAVSİYESİ 10. CÜZ İLE 20. CÜZ ARASI HER SAYFANIN YAKLAŞIK İLK ÜÇ SATIRINI HEM OKUYUŞ YÖNÜNDEN HEM DE TECVİD KURALLARINI GÖSTERME YÖNÜNDEN GÖZDEN GEÇİRİRSENİZ FAYDASI OLACAKTIR.ÇÜNKÜ GENELLİKLE BU ARALIKLARDAN VE DE SAYFANIN BAŞINDAN OKUTULUYOR.FATİH ÇOLLAK HOCAMIZI DİNLESEN HARİKA OLUR.TAKTİĞİ UYGULADIM SONUÇ:88HERKESE BAŞARILAR | |
|
| | Mesaj No:15 |
| Durumu: Medine No : 14561 Üyelik T.:
14 Kasım 2011 |
bende girmiştim bana kapalı olan kuranı kendim açmamı söylediler rast gele bir yeri okuttular kağıtlar hazırlamışlar bir kapın içine koymuşlar içinden seçiyorsun 3 tane kağıt sonra kağıtlarada hangi süre var benim taberake izace ve amme çıkmıştı onu okuyosun sonra ilmahal de aynı şekilde girenlere başarılar dilerim allah yardımcınız olsun
|
|
| | Mesaj No:16 |
13 Aralık 2011 |
ya bu sonuçlar ne zaman açıklancak 12 nisan da dediler sabah beri bekliyom tık yokkızgın000
__________________ ''onlar sanıyorlar ki, biz sussak mesele kalmayacak. halbuki,biz sussak, tarih susmayacak.. tarih sussa, hakikat susmayacak........'' |
|
| | Mesaj No:17 |
| Durumu: Medine No : 17525 Üyelik T.:
23 Mart 2012 |
YETERLİLİK AÇIKLANDI skr BEN GEÇMİŞİM ..ARKADAŞLAR SİZLER DE DURUM NASIL İNŞAALLAH SİZLERİN Kİ DE BAŞARILIDIR
|
|
| | Mesaj No:18 |
13 Aralık 2011 |
bende geçmişimm elhamdülillah...
|
| | Mesaj No:19 |
| Durumu: Medine No : 13046 Üyelik T.:
16 Aralık 2010 | Yaaa gözünüz aydın darısı tüm girmişlere ewet açıköğretim sayfalarını emek emek işleyen arkadaşlar sölin bakalım sonuçları HEPİNİZİN HAKKINDA HAYIRLISI TEBRİK EDERİM ![]() Talibetün, Merve, Ravzammm ???
__________________ Sustum..! Birikti yanaklarimda alfabe..Ya RAB..! Sukütu'mu en güzel duam eyle.. |
|
| | Mesaj No:20 | |
| Durumu: Medine No : 14629 Üyelik T.:
18 Kasım 2011 | Alıntı:
__________________ Ve Hayat... Herseye Rağmen Değil ! ALLAH'a Kul Olunca Guzel. . . !! ♥ | |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |