| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Hâdimul İslam,Açılış Tarihi: Bugün (16:55), Konuya Son Cevap : Bugün (16:55). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:1 |
| Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Kurbanlık İç Yağı Nasıl Eritilir? (Videolu Anlatım) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1. Kurbanın iç yağlarını gelişi güzel doğrayın. Tencereye koyun. Altı kısık ateşte kendini salsın. 2. Ara ara karıştırın. Asla başka yağ veya su koymayın. 3. Yağlar iyice kuruyup, kahverengi hal alınca ince bir tel süzgeç ile içinden alın, toplayın.(Atmayın sıcağı sıcağına baharatkayinca çok güzel çakma kokoreç oluyor) ![]() 4. Yağı ocaktan almayın. Yağ oranına göre iki veya üç dolu kaşık yoğurt koyun. Videoda baya yağ var bir bardak girer. ve kaynatmaya devam edin. Yoğurt yağın kokusundan eser bırakmıyor. Etrafa sicramiyor merak etmeyin. Tel çırpıcı ile çırpın. Biraz kaynadıktan sonra ince tel süzgeçten, geniş bir tepsiye dökün veya kavanozlara koyun. Tepsiye döküp, donunca kalıp gibi kesebilir ve poşetlere koyarak dondurucuda muhafaza edebilirsiniz. Her yemeğe, pilava, böreğe kullanabileceğiniz kokmayan yağınız elinizin altında hazır. Damar tıkar diyenlere bakmayın. Endüstriyel yağlardan tıkandı tikanacagi kadar. Yinede kontrollü kullanın tabiki.Şifa ile...
__________________ ![]() İnsanı BEDENEN ameliyat için BAYILTMAK gerekir. RUHEN ameliyat etmek içinse AYILTMAK... |
|
Konu Sahibi Hâdimul İslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
| |||||
| Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
| | Diğer Tarifler/ Bilgiler | Hâdimul İslam | 0 | 9 | 01Haziran 2026 16:55 |
| | Hacc-Umre-Kurban | Hâdimul İslam | 1 | 55 | 29 Mayıs 2026 12:54 |
| | Gündem/ Manşetler | Hâdimul İslam | 0 | 63 | 21 Mayıs 2026 23:40 |
| | Tefsir Çalışmaları | Hâdimul İslam | 0 | 113 | 21 Mayıs 2026 18:13 |
| | Türkiye Lezzet Haritası -81 İl- | Hâdimul İslam | 0 | 86 | 21 Mayıs 2026 17:28 |
![]() |
| Konuyu Toplam 6 Kişi okuyor. (0 Üye ve 6 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Konuyu değerlendir | |