![]() |
2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı |
Cevap: 2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı ben indirdim ama hata veriyor indiren varmı açılıyormu sizde? |
Cevap: 2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] BURDAN DENEYELİM ... |
Cevap: 2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı ArO*ArO* skrelhm kazandım. inşallah darısı diğer arkadaşlarıma |
Cevap: 2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı Alıntı:
|
Cevap: 2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı Ayıptır söylemesi MÜEZZİN KAYYIM' larınki neden yayınlanmamış , yoksa ben mi göremiyorum ?düşünceli000 |
Cevap: 2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı yeni baktım sizde hata yok:) bende görmedim |
Cevap: 2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı 53 net hesapladım...hazırlanamadan bu kadarınada şükretmek gerek ama bu kadar yaklaşmışken muallakta olan cevaplardanda en azından 3 doğru çıkartmış olmayı diliyorum :( |
Cevap: 2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı :) inşallah kazandım toplam 8 yanlışım var :) |
Cevap: 2013 ağustos ayı yeterlik sınav soruları ve cevap anahtarı yayınlandı benimde emin olduğum 63 net diğerlerini hatıramyorum |
SAAT: 18:29 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.