![]() |
Cevap: Kendinizden sonraki kişiye temiz ağızla dua edin. ELHAMDULİLLAH ALLAHÜMME SALLİ ALA MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED. ALLAH (C.C.)., bütün sıkıntılarından kurtarsın, cennette ehlibeyte komşu eylesin, bütün hastalıklardan esirgesin, ailene ve sana Hakiki Müslümanlardan olarak şehid olmayı nasip etsin firdevs cennetinde en güzel makamları nasip eylesin. ALLAH (C.C.)., Yaptığın ve yapacağın amellerini kabul eylesin. (Amin.) |
Cevap: Kendinizden sonraki kişiye temiz ağızla dua edin. رَبَّناَاغْفِرْلِي وَلِواَلِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُو مُ الْحِساَبُ 3-Okunuşu:"Rabbene'ğfirlÎ veli-valideyye veli'l mü'minîne yevme yekûm'l-hısâb." Anlamı:"Ey Rabbimiz! Herkesin hesaba çekileceği günde beni,ana-babamı ve mü'minleri bağışla!"(İbrahim,14/41) |
Cevap: Kendinizden sonraki kişiye temiz ağızla dua edin. Amin. ELHAMDULİLLAH ALLAHÜMME SALLİ ALA MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED. ALLAH (c.c.), razı olduğu imanı bahşetsin hepimize. |
Cevap: Kendinizden sonraki kişiye temiz ağızla dua edin. Amin. Rabbim sen af edicisin af etmeyi seversin ne olur bizi af et |
Cevap: Kendinizden sonraki kişiye temiz ağızla dua edin. Bedir savaşı sırasında Peygamber efendimiz(sav) mübarek sırtlarından ridası düşene kadar şöyle dua ediyormuş: Ya Hayyu Ya Kayyum Ya Bediussemavati vel ard Ya Zel Celali Vel İkram |
Cevap: Kendinizden sonraki kişiye temiz ağızla dua edin. Ya rabbi af ve afiyet ver bizi yasliligon dertlerinden nefsimize iymaktan koru |
Allah, kendisi uğrunda bir şeyler yapmak için samimi olarak gayret edenleri, kendisine ulaşan yollara hidayet edeceğini taahhüt ediyor. (Ankebut 69) Niyet et ki Allah gerçekleştirmene yardım etsin. Gayret et ki yollarını açsın. Dua et ki yardım etsin. Yürü ki ulaştırsın. |
SAAT: 07:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.