![]() |
Sana emânet Allah'ım. Duâ'm da, âmin'im de, nasîb'im de. Sen nasıl istersen öyle eyle. |
Biliyorum Rabbim ! Katında duyuluyordur Buradan sustuklarım... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Elimden gelen birşey yoktu Bende kalbimden geleni yaptım... "DUA" ettim... |
Alıntı:
Hoşgeldin toprağım ..Allah kabul etsin.Tekrarına nasip etsin inş.. Rabbim bizleride çağırsin inş..c* |
Allah'ım bize öyle bir hayat sürdür ki, Sana kavuşmak bize "vuslat" ; Geride bıraktıklarımıza "hasret" olsun... Amin... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. “Işık tut Rabbim Kur'an'ın aydınlığını yay gönlümüze ” ( Sezai Karakoç) |
ALLAH' ım...! Bugün ve bundan sonraki her gün. sadece senden geleni duymaya. senden geleni görmeye. senden geleni hissetmeye, senden geleni söylemeye. SEN' i bilenlerle ve sevenlerle beraber yürümeye ve seni tüm hücrelerimle hissetmeye niyet ediyorum.... ALLAH' ım ..! Sevinçle. mutlulukla . güzelliklerle ve keyifle sıratı mustakimde tekamülümü tamamlamayı nasip et..... ALLAH' ım..! Suretindeki NUR'dan. bana da nasip et... ALLAH 'ımm senin hazinen bol. senden bedelsizce gelen. benim ve bütünün hayrına olan tüm kısmetleri ve kaynakları görmeyi ve o yöne yürümeyi nasip et..... AMİN..... .KÜN FE YEKÜN |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Rabbim! Senin için terk ettiklerimi terk ettiğime sevindir beni... Amin |
Allahim Hayalime bile gunah girmesin bana temiz bir zihin ve temiz bir gonul ver...[emoji254] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bazen içinde fırtınalar kopar... Ama sen dua dua susar, '' Ya Rabbi.. '' dersin; Gören Sen'sin, Bilen Sen... |
SAAT: 10:38 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.