![]() |
dua istiyorum medineweb ailesi büyük bir sıkıntım var,dualarınızı bekliyorum, inşaallah esirgemezsiniz. ltfn52 |
Cevap: dua istiyorum Allah yardımcınız olsun |
Cevap: dua istiyorum Alıntı:
|
Cevap: dua istiyorum zilzal kardeşim rabbim sabrı cemil versin |
Cevap: dua istiyorum amin Allah cümlenizden razı olsun razı olsun. |
Rabbim sizin her ne sıkıntınız var ise Hayırlısı ile gidersin. Bütün Dunyada (suriye vs,) zulum altında olan mazlumlarada yardım eylesın inş Rabbimiz. |
|
Cevap: dua istiyorum Hüznümü ve kederimi başkasına değil, yalnızca sana şikâyet ediyorum. Rabbim! Yegâne ilah Sensin, Senden başka hakiki ma'bud yoktur. Sübhansın, bütün noksanlardan münezzehsin, Yücesin. Doğrusu kendime zulmettim, yazık ettim. Affını bekliyorum Allah'ım! Ya Rab! Bana ciddî bir zarar dokundu, Sen merhametlilerin en merhametlisisin. Bir kere daha ikrar ediyorum ki, Halîm ü Kerîm Allah'tan başka ilah yoktur. Arş-ı Azîm'in Rabbi Allah'ı tesbih ederim. Hamd âlemlerin Rabbi Allah'a mahsustur. Rabbim, Senden, rahmetinin gereklerini, merhametini celbedecek vesileleri, gerçekleşmesi muhakkak olan mağfiretini, günahtan korunmayı, her türlü iyiliği kazanmayı, her türlü günahtan da selâmette olmayı istiyorum. Bende bağışlamadığın hiçbir günah, gidermediğin hiçbir keder, Senin rızana muvafık olup da karşılamadığın hiçbir ihtiyaç bırakma ya Erhamerrâhimîn. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu dua çok güzel zilzal namazlardan sonra okumaya başladım ben tawsiye ederim. Dilerim tüm sıkıntıların feraha erer en kısa zamana. |
Cevap: dua istiyorum Sıkıntılara sabır, insanı olgunluğa götürür,Alemlerin tek ilahı olan tek Allah sıkıntınızı kaldıra bileceğiniz bi güç size verip, bu sıkıntınızı kaldırmanızda yardım etsin... |
Cevap: dua istiyorum "Allah'ım kendimi kendimi sana teslim ettim..Senden razı olarak,,yüzümü sana çevirdim..Hükmüne boyun eğerek her türlü işimi sana bıraktım..Senin azabından ve hükmünden kaçıp ve sığınılacak ve dayanılacak Senden başka bir yer olmadığından azabından korkarak ve sevabını isteyerek Sana dayandım,,Sana iltica ettim..İndirdiğin Kitaba ve gönderdiğin Nebiye (s.a.v.) inandım..." "Amin" RAHMAN yar ve yardımcın olsun...Sıkıntıların feraha kavuşsun inşaALLAH... |
SAAT: 10:33 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.