![]() |
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( RABBİM yar ve yardımcınız olsun ..Hastane kapılarında beklemeyi çaresizligi iyi bilirim..Ama RABBİM öyle büyük ki açılan ellerimize muhakkak cvb verecektir..inş hayırlı haberlerini de bekleriz..Emin olun güzel dualarım sizlerle..slm ve dualarımla.. |
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( Alıntı:
|
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( Allahu teala hazretleri maddi manevi hastalıklarımıza hususen bu hastamızada şifalar versin inşaallah c.c ameliyat güzel geçmiştir |
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( rabbim geçmiş etsin inşallah...şifa versin...mübarek ayın ve günlerin hürmetine inşallah sağsalim sağlığına kavuşur kardeşimiz....rabbim hepinizin yasdımcısı olsun arkadaşım...iyi haberlerini paylaşırsın inşallah bizmlec*c* |
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( rabbim acil şifalar ihsan etsin inş |
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( Rabbim rahmetiyle merhametiyle muamele eylesin,sevdiklerine bağışlasın inşaAllah. |
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( Alıntı:
|
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( ameliyat nasıl geçti hastanız nasıl? |
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( Hastalıklarda birer imtihandır,Alemlerin tek ilahı olan tek Allah bu imtihanınızı kolaylaştırsın hasta olan kişiyede bu imtihanında yardım etsin inşaallah... |
Cevap: ameliyattaki yakınım için dua istiyorum :( Rabbim bişey dilerse olmyck şey yok .. Rabbim şifa afiyet bahşeylesin hastanıza ve tüm hastalara inşllhh... |
SAAT: 18:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.