| | |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 25 Temmuz 2013 (12:32), Konuya Son Cevap : 04 Kasım 2013 (19:28). Konuya 29 Mesaj yazıldı |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
| | Mesaj No:21 |
| Durumu: Medine No : 20351 Üyelik T.:
20 Eylül 2012 |
hocam sonuç ne oldu
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
|
| | Mesaj No:22 | |||||
| Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() skr![]() rabbim hepinizden razı ve memnun olsun kardeşlerim.hastamız dün yoğun bakımdan çıktı skr daha iyiye gidiyor.alınan sıvının sonucu temiz gelirse inşaALLAH içimiz rahat edecek.asıl ameliyatı tahlil sonucu belirliycekmiş doktorların dediği bu.rabbim evladına ,eşine ve bizlere bağışlasın inşaAllah.oğlu yanımda insan baktıkça kıyamıyor henüz anlayacak yaşta değil benim oğlumla oynarken içimiz burkuluyor.rabbim kimseyi hastalıkla,kaldıramayacağı yükle imtihan etmesin.sizlere haber yazamadım hakkınızı helal edin,gelen giden telaşeli geçen günlerdeyim.dualarda bizleride unutmadığınız için benim yeterlilik sınavıda bu arada seneye kaldı,şuan asıl imtihandayız ailece rabbim kazananlardan eylesin hepimizi inşaALLAH..
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | |||||
|
| | Mesaj No:23 |
20 Eylül 2012 | sayfayı açarken dua ederek açtım inşallah sıvının sonucu da temiz gelir Allah çocuğuna bağışlasın AMİN
__________________ ÜZÜLME GÖNÜL GECENİN AĞARINDAN SEHER KIŞIN ARDINDAN BAHAR MUHAKKAKTIR. UNUTMA GÖNÜL. GECENİN DE, KIŞIN DA SAHİBİ HAK'TIR. |
|
| | Mesaj No:24 |
| Durumu: Medine No : 15745 Üyelik T.:
09 Ocak 2012 |
RAbbim acil şifalar versin.Tez zamanda evladına kavuştursun inşallah
|
|
| | Mesaj No:25 | |
| Durumu: Medine No : 43 Üyelik T.:
03 Temmuz 2007 | Alıntı:
Rabbim şifa versin.sevenlerini güldürsün İnşAllah | |
|
| | Mesaj No:26 | ||
| Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | Alıntı:
Alıntı:
![]() ![]() ![]() skr HASTAMIZI EVE YOLLADILAR ÇOK ŞÜKÜR.BAYRAMDAN SONRASI İÇİN TETKİKLER VERİLDİ.ALINAN SIVININ SONUCU BEKLENECEK .DUA EDEN TÜM CANLARDAN RABBİM RAZI OLSUN.RABBİM TÜM HASTALARA ,BİZİM HASTAMIZADA ŞAFİ İSMİ İLE ŞİFALAR VERSİN ![]()
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . | ||
|
| | Mesaj No:27 |
20 Eylül 2012 |
Allah ailesine bağışlasınn
|
| | Mesaj No:28 |
20 Eylül 2012 |
hala sonuç gelmedi mi hocam dualarımdasınız
|
| | Mesaj No:29 |
|
Allahım sen bu kuluna acil şifa ver sıkıntıda olanlara yardımcı ol ya mevlam yarabbi yarabbi yarabbi duamı kabul eyle amin yarabbi
| |
|
| | Mesaj No:30 |
| Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 |
ALLAH Acil şifalar versin ve hakkına hayırlı bir yaşam nasip etsin inşallahu Teala
__________________ |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |