![]() |
Kul Hakkı... Kul Hakkı Resulullah aleyhissalatı vesselam efendimizin yaptığına benzer bir dua ile dua ediyorum Allahım; Ben bir beşerim... Bazen beşer gibi hareket ederim... Yarabbi, bugüne kadar, kimi üzdüysem, kimi incittiysem, kimin kalbini kırdıysam, kime haketmediği birşey söylediysem, kimin dedikodusunu yaptıysam... Ona.............. kabul olmuş namaz, oruç, hac, zekat, sadaka ve dünya üzerinde yapılan tüm iyilikler olarak geri dönsün... Amin |
Cevap: Kul Hakkı... Peygamber efendimizin öğrettiği bu dua, kim bilir belki de, helalleşemediğimiz kişiler içindir... Belki de bu dua, bizim için kul hakkına girdiğimiz çıkmazlar içindir... Allah affetsin... |
Cevap: Kul Hakkı... OLSUN ONA Her kim bana düşman ise, Hak Tanrı yar olsun ona. Her nereye varır ise, Bağ ve bahar olsun ona. Bana ağu sunan kişi, Bal ve şeker olsun aşı. Gelsin kolay cümle işi, Eli erer olsun ona. Önümce kuyu kazanı, Hak tahtın ağdırsın onu. Ardımca taşlar atana, Güller nisar olsun ona. Vurmaklığa kast edenin, Düşem öpem ayağını. Her kim bizi yerer ise, Hak dileğin verdin ona. Acı dirliğim isteyen, Tatlı dirilsin dünyada. Kim ölümüm ister ise, Bin yıl ömür versin ona. Miskin Yunus dünyada, Güldüğünü istemeyen. Ağladığım isteyene, Gözüm pınar olsun ona. Yunus Emre |
Cevap: Kul Hakkı... Çok güsel elinise saglık |
Cevap: Kul Hakkı... Alıntı:
|
Cevap: Kul Hakkı... Alıntı:
Alıntı:
|
SAAT: 08:43 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.