![]() |
Cevap: soma'da ki kardeşlerimize dua edelim Alıntı:
haklısınız abla ölenlerin yakınları kurdelelerle uğsaracak durumda değil... benim sözüm onlara değil zaten... c* bende madenci kızıyım.. onların acılarının aynısını ben de yasayabilirdim... dua etmek en güzel yol,Rabbim sabır versin... |
Cevap: soma'da ki kardeşlerimize dua edelim Arkadaşlarımızdan güll'ün dayısının oğluda kazada hayatını kaybedenlerden mekanı cennet olsun inşaallah... Güllüm başın sağolsun |
rabbim sabır versin.. |
|
Cevap: soma'da ki kardeşlerimize dua edelim Allah ekmekleri için çırpınan o garibanların yardımcısı olsun. Ölenlerine rahmet geride kalanlara sabır versin. |
Cevap: soma'da ki kardeşlerimize dua edelim Allah tan vefat edenler için rahmet aileleri içinde sabır diliyorum :( inna lillahi ve inna ileyhi raciun |
Cevap: soma'da ki kardeşlerimize dua edelim [QUOTE=Tuba_;333312]Arkadaşlarımızdan güll'ün dayısının oğluda kazada hayatını kaybedenlerden mekanı cennet olsun inşaallah... Güllüm başın sağolsun[/QUOTE güll başınız sağolsun Rabbim , sizlere sabır şehitlerimizede rahmet eylesin. |
Cevap: soma'da ki kardeşlerimize dua edelim Allah günahlarını affetsin şehitlikle şereflendirsin, rahmetiyle kuşatsın... Geride kalanlara da sabırlar versin... Acınızı paylaşıyoruz... |
|
çok acı bir kaza, inne lillahi ve inne ileyhi raciun. Rabbim vefat edenlere rahmet etsin, kalanlara sabır versin.uzgn |
SAAT: 11:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.