![]() |
telafi imkanı ver ya rab! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Ben derdimi ve hüznümü ancak Allah'a şikâyet ederim." (Yusuf, 12/86) "Allahım, iyi düşünemiyorum, dengeli olamıyorum, isabetli karar veremiyorum; sebeplere riayette bir sürü hata ettiğim gibi, Senin ile münasebetimi de koruyamıyorum. Öyle yetersiz, o derece tutarsız ve o ölçüde çaresizim ki, beni düzeltirsen ancak Sen düzeltirsin Allahım!.. Allahım, inanıyorum ki, Sen bana teveccüh ettiğin zaman, bütün gönül kapıları da benim için açılacaktır. Bana kusurlarımı telafi imkanı ver ve beni günahlarımdan arındır." Kalb İbresi |
Cevap: telafi imkanı ver ya rab! Alıntı:
Allahım, biz bilmeyiz istemesini. Sen bilirsin herşeyin en iyisini. Allahım, ne istiyorsan benden, onu istiyorum Senden. |
Cevap: telafi imkanı ver ya rab! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bana kusurlarımı telafi imkanı ver ve beni günahlarımdan arındır." Amin.. Allah razı olsun .. Emeğine sağlık... |
Cevap: telafi imkanı ver ya rab! amin rabbim senden de razı olsun |
aminnn rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah hayırlı olsun adaylığınız bitmiş hocam |
|
Cevap: telafi imkanı ver ya rab! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: telafi imkanı ver ya rab! Allah im ne istiyorsan benden onu istiyorum senden |
Cevap: telafi imkanı ver ya rab! Rabbim efendimiz sav senden ne istemisse onu istiyorum nelerden siginmissa onlardan sana siginirim |
Cevap: telafi imkanı ver ya rab! Allah im ne istiyorsan benden onu istiyorum senden |
SAAT: 22:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.