![]() |
dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var ben pazartesi günü tarihten sözlü olcam sıra bende iken zil çaldı bu hafta benden başlıyor çok korkuyorum hem dersten hem hocadan ne yapacağımı bilmiyorum bana dua edin....[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: dualarınıza ihtiyacım var ebrar Allah yar ve yardımcın olsun hani cok seviyodum hocayı korkuyoruz hee [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: dualarınıza ihtiyacım var Allah yardımcın olsun ebrar kardeş...:) |
Cvp: dualarınıza ihtiyacım var ya seviyorum sevmesinede korkuyorum işte ne yapiyim[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: dualarınıza ihtiyacım var Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim.. inşallah iyi notla alırsın.. |
Cvp: dualarınıza ihtiyacım var Canım benim başarılar dilerim. |
Cvp: dualarınıza ihtiyacım var hepinizden Allah razı olsun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cvp: dualarınıza ihtiyacım var Allah yar ve yardımcın olsun ebrar kardeş |
Cvp: dualarınıza ihtiyacım var Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim.. keşke her dert sınavlar gibi olsa ... selam ve dua ile... |
SAAT: 19:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.