![]() |
Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlül ugdeten min lisani yefgahu gavli” Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni” (Taha: 25-28) |
Cevap: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Amin. |
Cevap: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlül ugdeten min lisani yefgahu gavli” Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni” (Taha: 25-28) |
Cevap: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. )Vahlül ugdeten min lisani yefgahu gavli” Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni” (Taha: 25-28 |
Cevap: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Vahlül ugdeten min lisani yefgahu gavli” Ey rabbim. Göğsümü aç, genişlet. İşimi kolaylaştır. Dilimde bulunan düğümü çöz de, anlasınlar beni” (Taha: 25-28) |
Cevap: Rabbişrahli sadri ve yessirli emri. Alıntı:
|
SAAT: 02:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.