![]() |
Sema kapilarini açan tesbih [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SEMA KAPILARINI AÇAN TESBİH.. Hz.Ömer'in oğlu (Allah ondan razı olsun) anlatıyor; Biz bir gün Resulullah'la aleyhisselam birlikte namaz kılıyorduk Halktan biri; "Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila" Yani " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allaha'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır" Resulullah aleyhisselam; "Bu sözleri söyleyen kimdir?" "Ben ey Allah'ın Resulü" dedi Resulullah aleyhisselam; " Bunlar çok hoşuma gitti Biliyormusunuz, onlar için sema kapıları açıldı" buyurdu İbni Ömer devamla; " Bunu söylediğinden beri o zikri okumayı hiç terk etmedim" dedi "Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila" |
Cevap: Sema kapilarini açan tesbih Allah cc razi olsun canim |
Cevap: Sema kapilarini açan tesbih "Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila" " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allaha'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır" "Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila" |
Cevap: Sema kapilarini açan tesbih "Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila" |
Cevap: Sema kapilarini açan tesbih [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Sema kapilarini açan tesbih "Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila" |
Cevap: Sema kapilarini açan tesbih [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]ArO* |
Cevap: Sema kapilarini açan tesbih "Allah'u ekber kebira, velhamdü lillahi kesira, sübhanallahi bükreten ve esila" " Allah büyüklerin en büyüğüdür Allaha'a olan hamdimiz çoktur Sabah akşam her an tesbihimiz Allah'adır" |
Cevap: Sema kapilarini açan tesbih Salavat çekmenin de sema kapılarını açtığını biliyorum. |
SAAT: 16:18 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.