|   |  |||||||
| Konu Kimliği: Konu Sahibi Allahın kulu_,Açılış Tarihi: 18Haziran 2015 (14:00), Konuya Son Cevap : 23Haziran 2018 (15:46). Konuya 55 Mesaj yazıldı | 
   ![]()  |  
|   |  LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | 
|    |  Mesaj No:21 | 
|       Durumu:   Medine No :  33478   Üyelik T.:
09 Kasım 2013   |     

Kalan ccuzler okunmustur     Rabbim kabul eylesin amin 
				__________________   Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz.  |  
      |  
|    |  Mesaj No:22 | 
|       Durumu:   Medine No :  40187   Üyelik T.:
20 Mart 2014   |     

Rabbim muafak eylesin ne güzel bir calısma ve uygulama...     süre yoksa bende kactane süre alayım 
				__________________   Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin  |  
      |  
|    |  Mesaj No:23 | 
|       Durumu:   Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |     

Benim okuduklarımı okundu diye yazmamışsınız arkadaşlar not dùşûn bir zahmet..     İslaminesil kardeşimizede cûz verelim hemen  ) 1.sayfaya bakarsaksak kalan cûzleri gõrebilirliriz Bitirmek umudu ile inşaAllah.. 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:24 | 
09 Kasım 2013   |     

17     18 19 20 21 22 23 24 cuzleri okuduk Kalan 25 26 27 
				__________________   Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz.  |  
      |  
|    |  Mesaj No:25 | 
09 Kasım 2013   |     

30.cuzde varmis bu aksam okurum demistim     25 26 bn alayim 27 damlam 30 erkam kardesim alsin 
      |  
|    |  Mesaj No:26 | 
09 Kasım 2013   |     

Modlar gerekli duzemlemeyi yapar insaallah

|  
|    |  Mesaj No:27 | 
|       Durumu:   Medine No :  40187   Üyelik T.:
20 Mart 2014   |     

Aldım insaAllah 30 ..

__________________   Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin  |  
      |  
|    |  Mesaj No:28 | 
|       Durumu:   Medine No :  13055   Üyelik T.:
18 Aralık 2010   |     

Almak isteyen arkadaşlar da olabilir ..Ben yetiştiremem Allah'ın kulu..     27 cüz alabilirler .. okuyacağım cüzler var çünkü :( 
				__________________   ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..."  |  
      |  
|    |  Mesaj No:29 | 
|       Durumu:   Medine No :  31327   Üyelik T.:
23 Eylül 2013   |     

düzenlemeleri yaptım inşaallah...     kalan cüz 27.cüz Ramazan ayının son gecesi veya bayram gecesine kadar kaln cüzleri bitrelim ve duası yapılsın inşaallah o gecelerde ihya edilmesi gereken gecelerdendir. 
				__________________   [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   |  
      |  
|    |  Mesaj No:30 | 
|       Durumu:   Medine No :  31327   Üyelik T.:
23 Eylül 2013   |     

son gün inşaallah bayram gecesine kadar bitrelim hatmimizi...

__________________   [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya  Üye Olmak için TIKLAYIN...]   |  
      |  
![]()  |  
| Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |