![]() |
Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. Çarşıya çıkıldığı zaman [SIZE=3][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah'ın ismiyle, Allahım, Senden bu çarşının ve içindekilerin hayrını diler, bu çarşının ve içindekilerin şerrinden Sana sığınırım. [SIZE=3] Yeni elbise giyildiği zaman [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allahım, hamd Sana mahsustur. Bunu bana Sen giydirdin. Bunun hayrını ve bunun yapılış gayesinin hayrını Senden dilerim. |
Cvp: Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. Yeni elbise giyildiği zaman [SIZE=3][FONT=Verdana][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bunun şerrinden ve bunun yapılış gayesinin şerrinden Sana sığınırım. [SIZE=3][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kendisiyle avretimi örttüğüm ve hayatımda kendisiyle güzelleştiğim bu elbiseyi bana giydiren Allah'a hamd olsun. |
Cvp: Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. Yeni elbise giyildiği zaman [SIZE=3][FONT=Verdana] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benden kaynaklanan hiçbir güç ve kuvvet olmaksızın bu elbiseyi bana giydiren ve onu bana rızık olarak veren Allah'a hamd olsun. |
Cvp: Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. Hoşuna giden bir şey gördüğünde [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyiliklerin, nimeti ile tamamlandığı Allah'a hamd olsun. |
Cvp: Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. Turdanda bir meyve gördüğünde [SIZE=3] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allahım, evvelini gösterdiğin gibi âhirini de göster. [SIZE=3] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allahım, meyvalarımıza bereket ver; şehrimize bereket lüt-feyle, sa' ve müddümüze de bereket ihsan eyle. |
Cvp: Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. Yemekten sonra elleri yıkarken [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [SIZE=3] Yediren fakat kendisine bir şey yedirilmeyen Allah'a hamdolsun. O bize lütufta bulunmuş, yedirip içirmiş ve her güzel imtihanla bizi imtihan etmiştir [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bizleri yemeklerle doyuran, içeceklerle susuzluğumuzu gideren, çıplaklıktan örten, giydiren, dalâletten hidayete erdiren, körlükten basirete kavuşturan, mahlûkatının çoğuna üstün tutan Allah'a hamd olsun. |
Cvp: Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. Yemek davetini verene yapılan dua [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [SIZE=3] Allahım, kendilerine verdiğin rızkı bereketlendir, onları bağışla, merhamet et. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allahım, beni doyuranı doyur, bana içirene Sen de içir. |
Cvp: Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. Bulut gördüğünde [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allahım, bununla gönderilenin şerrinden Sana sığınırız. Allahım, bol bol faydalı (yağmur ver). |
Cvp: Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. Rüzgar estiğinde [SIZE=3][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rüzgâr estiğinde, rüzgara doğru yönelir, diz üstü çöker, ellerini açar, sonra şöyle dua eder:" Allahım, Senden bu rüzgârın hayrını ve onda bulunan hayrı ve onunla gönderilen hayrı dilerim. Onun şerrinden, onda bulunan serden ve onunla gönderilen serden Sana sığınırım. [SIZE=3][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allahım, onu bereketli rüzgarlar eyle, şerli rüzgar eyleme. Allahım, azap değil, rahmet yap." |
Cvp: Efendimiz a.s.m 'den tavsiye dualar.. [SIZE=3]Yağmur yağdığında [SIZE=3][Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allahım, bol bol faydalı (yağmur ver). (3 defa) |
SAAT: 22:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.