![]() |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) c*c*c*c*c* RABBİM üstteki ablamın hakkinda hayirli olan tüm muradlarini ver... Onu hayirli insanlar ile karsilastir...yapmis oldugu ibadetlerini eksigi ile noksani ile kabul buyur..son nefesinde kelime-i tevhid ile ağzını kapamasini nasip eyle :):) |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Ben forumdaki herkes için dua edeyim Selam yurdu olan cennet de Selamlaşma duası ile. |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) amiiiinnn inşaAllah yeterliliği kazanırsınız :):) |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) İnşallah kazanırım kazanamazsam yıkılırım herhalde lütfen dualarınızda bana da yer verin. |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Alıntı:
yıkılacak ne var yapmayın Allah aşkına yılmak yok :):) Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşaAllah gönlünüze göre versin :):) ama umutsuz olmak ve pes etmek yok :):) |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Allah razı olsun |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) RAHMAN YAR VE YARDIMCINIZ Olsun..İnşaALLAH umduğunuzdan daha çok puan alır ve kazanırsınız :)Ama önce HAYIRLISI tabiki..Hakkınızda ne hayırlısı ise o olsun inşaALLAH... |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Allah razı olsun, hayırlısı tabi. |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) RABBİM cümlemizin yar ve yardımcısı olsun inşallah bana da dua edin inşallah sıkıntımdan hayırlı bi şekilde kurtuluyum |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Alıntı:
her sıkıntının ardında ferahlık avrdır..Rabbim tez zamanda sizi feraha erdirsin..Allah yardıcınız olsun |
SAAT: 08:47 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.