![]() |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) selam arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun bi sorunum var size paylaşmak istiyom ben ta 7 ay farz namazın dan sonra bi dileğim için hep dua ettim o iş olmadı tekrar bu işin bu dileğim için dua edebilir miyim yoksa umudumu kesmeliyim lütfen cevap bekliyom arkadaşlar |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Alıntı:
İbrahim hocam, benim dileğim olmadı vazgeçiyorum, dediğiniz anda tevekkülü bırakmış olursunuz. İnsanların istekleri ve dilekleri var olduğu sürece devam edecektir. Allah'ü Teala'dan isterken ''benim için hayırlı olanı ancak sen biliyorsun Ya Rabbi , ben senden istiyorum , hayırlı olanı nasip et '' diye istenirse daha makbuldur. Rabbimiz biz kullara ayakkabı bağınıza kadar benden isteyin icabet edeyim, diyor. Biz kul olarak istemekte acele ediyoruz. Olmayıncada üzüntü yaşıyoruz. Hocam, Rabbimizin ezelde belirlediği bir takdiri vardır. Ya dileğinizin vakti daha gelmemiştir, ya da Rabbim sevdiği kulunun istediğinin ona zarar getireceğini bildiği için onun istediğini vermemekle zarardan korumuştur İsra suresi 11. ayeti kerimede ''İnsan tıpkı hayrı istediği gibi şerri de ister'' buyurulmaktadır. Hocam bir de düşünelim; Rabbim dileğinizi kabul etmiştir, fakat mükafatını ahirete bıraktığı için sizin derecenizi yükseltecektir. Hiç bir dua yoktur ki icabet edilmesin. Lütfen siz duanıza sabır ve sukünetle devam edin. Şikayet etmediğiniz takdirde Rabbim size icabet edecektir. Allah'a tevekkülü lütfen bırakmayın, hayırlı olanı nasip edecektir. Allah'a emanet olun. |
rabbim size hafızlıği kolay getirsin inşallahamn* |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) rabbim nihal kardeşimizi tefsir grubumuza dahil olmasını nasipeyle....razı olduğun kulların arasına kat...c* |
|
Alıntı:
|
|
Ne güzel bir duada bulunmuşsun ArO* Rabbim duani kabul etti, bana da aranıza katılmayı nasip ettielhm Gönlünden geçen ne kadar hayırlı dileğin varsa Rabbim tez zamanda muvaffak etsin inşallah |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Allah sizinle olsun ve dualarınız kabul olsun inşallah güsel insan |
|
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) ben de dua istiyrum acizane. yarın yapacagım ve onur konugunun müftü bey oldugu programı sag salim hayırlısıyla tamamlamak icin dualarınızı bekliyorum... |
|
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) [QUOTE=mehmet akif2;337203]allah yardımcın olsun yüzünün akıyla programı bitirmeyi nasip etsin inşallahc*c*c*[/QUO AMİNNNN İNŞALLAH TEŞEKKÜRLER. |
|
|
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) ece kardeşim dünyanda ve ahiretinde hep gül inşaallah |
|
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) ne garip degilmi?insan sesini duymadıgı görmedigi tanışmadıgı hatta ve hatta ömründe bir defa bile görmedigi birine dua ediyor.belki en yakınımız bile dua etmezken .ama şunuda çok iyi biliyorum ki mü min mü minin kardeşidir.HİÇ KARDEŞLER BİR BİRİNE DUA ETMEZLER Mİ? bende şöyle dua ediyorum o mü min kardeşlerime; YARABBİ BENDEN DUA İSTEYENLERİN DUASINI BANA DUA EDENLERİN DUASINI BÜTÜN MÜMİN KARDEŞLERİMİN DUASINI KABUL EYLE...AMİNN |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Amin. . Rabb'im ne hayırlı dilekleriniz varsa kabul buyursun... |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Rabbim dünya ve ahiret saadeti versin. |
|
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) ALLAH hem bu dünyada hem ahirette her işini rast getirsin.. |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Allahım gayretini azmini mükafatlandırsın.her işinde feraha ulaştırsın..seni çok ama çok sevsinc* |
Rabbim senin gibi niyeti güzel insanlarla karşılaştırsın , Rabbim yolunu açık etsin c* |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Allahım nursen ablam ve forumdaki diger üyelerin sınavlarının çok güzel geçmesini nasip eyle...nursen ablamin gönlünden geçen dualarni en hayırli bir şekildekabul eyle ve ona son nefesine kadar ilimle meşgul olmayi ,ilmiyle amel etmeyi nasip et....AMİNN |
Hayatımda aldığım en güzel dualardan biriydi. c* Rabbim Lalü Aşk'ı da senin yolunda cihad etmeyi nasip et amn* |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Allah önlisans mezunu olmanızı nasip etsin :):) hatta ileridede lisans inş. :):) |
Amin.. Hocam Rabbim razı olsun :):) Allah'ü Teala Medineweb başeditörümüzün işlerini kolaylaştırsın, sıkıntıları varsa gidersin inşallah... |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Rabbim son nefese kadar sirati müstakimde ayaklarimizi sabit kilsin inş Kabir azabindan muhafaza eyleyip, hesabi rahat verenlerden eylesin Amiin... |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) rabbim gönlümüze düşeni hakkımızda hayırlı etsinamn* nasip etmeyeceği şeyin peşinde koşturmasın inşallah |
rabbim yüzümüzü güldürsünsfhfgshsfhsgh |
Cevap: üstteki kardeşimize dua edelim:) Rabbim ne istegi varsa hayira cevirip versin insaallah |
|
Gökçen azra Allah cc razı olsun Bekledıgın gelsın ıstedıgın olsun |
Alıntı:
|
Rabbim önünü hayır gününü hayırlı,yarınını dünden hayırlı ömrünü hayırlı etsin inşallah,,,Rabbim gönlündeki bütün dertlerini gidersin inşallah,Rabbim ettiğin duaları olmasını istediğin dualarını hayırlı olanı kabul etsin,olmayanlar için sabr versin inşallah,,,, |
Alıntı:
asıl ben hepinizden başta sağlık huzur mutluluk sonar şu tek dersimi verebilmem kpss alandan hayırlı sonuçlar elde etmem için dua istiyorum c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c*c* |
Allah aldığın eğitimin hakkini verebilmeyi,ilmiyle amil kul olabilmeyi nasibeylesin...Yaşadığın zorluklarda,sabretmeni ve dünya imtihanlarınin metanetle gayreyle üstesinden gelmeni nasibeylesinc*c* |
Rabbim evlatlarıyla beraber her iki dünyasınıda cennet eylesin:) |
Ellerin cennet gülleri dersin...Seni ve herbirimizi siratı mudtakim uzere eylesinc* ArO* |
SAAT: 09:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.