![]() |
suriyeli çocuklar yardım bekliyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayın medineweb ailesi suriyede büyükler de zor durumda ama küçük yavrular daha zor durumda çünkü onların küçük bünyesi ne soğuğa ne açlığa dayanır çocuğumuza küçülen ama yıpranmamış kıyafetlerini ve ayakkabılarını eski ve yeni oyuncaklar çocuğumuza hediye gelen kıyafetleri ya da göndermek için yeni aldığımız kıyafetleri kuru gıdalar o küçük masum yavruların bizim çocuklarımız gibi kıyafet ve yiyecek seçme ve beğenmeme gibi şansları yok onların yüzünde küçük bir gülümseme oluşmasını istiyorsanız sizler de bulunduğunuz yerdeki güvendiğiniz yardım kuruluşuna hazırladığınız kıyafet oyuncak ya da kuru gıdaları ulaştırın duyalım, duyuralım duyarsız kalmayalımc*c*c*c*c*c*c* |
Cevap: suriyeli çocuklar yardım bekliyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] herşeye rağmen ne kadar mutlular allahım bütün çocukları korusun |
Cevap: suriyeli çocuklar yardım bekliyor [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 09:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.