![]() |
Cevap: Tefsir Derslerine kimler Katılmak İster? Alıntı:
|
listeye ekleyeyimmi ismini abla bu arada konunun görünür olması için güncelliyorum..hadi arkadaşlar ya bu kadarmı katılımdüşünceli000 |
Cevap: Tefsir Derslerine kimler Katılmak İster? Listeye ekleme hemen bi baslayin goreyim takip edeyim biraz... |
Cevap: Tefsir Derslerine kimler Katılmak İster? katılıcak kadar bilgili ve iyi değilim tefsirdeuzgnama sürekli takip ederim inşallah:):) |
|
Cevap: Tefsir Derslerine kimler Katılmak İster? çok güzel olmuş bende katılmak isterdim ama çok doluyum ezberlerle arada okur yorumlarım sizleri inşallah hepinize başarılar arkadaşlar merakla bekliyorum çok şey öğreneceğiz sizlerden .... |
Cevap: Tefsir Derslerine kimler Katılmak İster? bende bilgili değilim fakat bir yerden başlamak lazım eğer yanlışım olursa hocalar düzeltirler benmde kulağıma küpe olur inşaallah |
Cevap: Tefsir Derslerine kimler Katılmak İster? "bilmediklerimi ayaklarımın altına yığam başım göğe ererdi" diyen üstad ne güzel tasvir etmiş.. bence bilen bilmeyen olayı değil bu. bilenler güncelenir bilmeyenler donatılır.gevşekliklerimiz sıkılaşır.körelmişliğimiz bilenir.bezginliğimiz heyecana,streslerimiz azime dönüşür.kuran hayatımıza renk değil can katar. yılın 365 günü oruç nafile namazla geçirin.bunun manevi karşılığı 48 saat ilimle uğraşmaya eşdeğer değilmi? bilinçsiz kılacağımız bin rekat namaz yerine bilinçli bir rekat olsun.indireceğimiz bin hatim yerine,anlıyacağımız bir meal olsun.bana faydası olmayan,hayatıma düzen katmayan,beynime enerji olmayan,şaşı bakışlarıma gözlük olmayan,eğri yürüyüşümü doğrultmayan kuranı ne yapiyim ? bu hatim indirmekle değil kuranı sindirmek ile olur. |
abi kuran kimin umrundaki,kimse dert etmiyorki... |
Cevap: Tefsir Derslerine kimler Katılmak İster? Sanırım sayımız bu kadarla kalacak. Cuma gününe kadar bekleyecem katılmak isteyen olursa ekleriz olmazsa hafta sonunda listeyi belirler duyuruyu yaparım |
SAAT: 12:07 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.