![]() |
Yönetim Butonu Selamunaleykum yönetici kardeşlerim Malum üzere yönetim odası bölümü yönetim özeldir. Bölüm görünmese de ziyaretçiler dahi kimin oraya son yazi bıraktığı ismini görüyor. Sizler daha iyi bilirsiniz ama özel istişare alanı tamamen üyelerin görmesi engellense daha iyi olur kanaatindeyim. Düşünsenize özel istişare yapacaksınız anlık sayfa sürekli dışarıdan gözüküyor. Yönetim bölümü tamamen gozukmese nasil olur teknik açısından |
Ayrica mümkünse kendi yazdığımızı duzeltebiliyoruz ama üyeler kendi yazdığını begenmediginde silemiyor |
Ayrica ziyaretçi dahil herkes kişinin profilini görüp şahsa ozel mesajlar dahi gözüküyor. Dışarıdaki ziyaretçi şahsın ozelini görmesine gerek var mı? |
abinin görüşüne katılıyorum tamamen özel olması daha hoş olur kanaatindeyim paylaşımların olduğu yerde olunca dışarıdan sürekli göze çarpıyor,,:-) naçizane fikrim,,:-) acaba Sayın yöneticiler ne görüşüyor sürekli merak konusu latife edim az,,:-) |
Bir dost uyarısı 3 kişinin konuştuğu dördüncü kişiler bilmediği için fitneye sebep verir. Bu konuda acaba lehte aleyhtemi konuşuluyor zanni doğma ihtimali var |
Foruma ilk katıldığımda yönetimde kim mesaj yazıyorsa merak ederdik acaba ne konusuluyor diye(: Editörlük görevi geldiğinde önce çok heyecan yapmıstım sonrada çekindim yönetimde olmaktan.:) Yönetim nasıl bir yer diye merak ederken bir baktım ki farklı bir sayfadayım hoşgeldin diye karşılanıyorumc* Fakat yönetimde konuşulan konulara şahit oldukça artık merak yerine stres aldı. Forum yönetmek öyle kolay değil inanın ki. Sayfaları tek tek dolaş,ölü videolar varsa düzenle,küçülmüş resimleri büyüt, ahlaki degerlerin dışına çıkanları kibarca uyar ,düzeni korumaya çalış, gibi gibi sorumluluk isteyen bir yerdir yönetim d/us//un İstekleriniz için patronumuz yani Abdulmelik hocamız sizi aydınlatacaktır. Yönetimi merak edenleri göreve davet ederimçay-kahve000 |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Önerileriniz için teşekkür ederiz...Fi emanillah... |
Kardeşim ummetiz.biz adında bir sitemiz vardı. Cok yoğun bir siteydi ve forum kullananların çoğu o sitemizi bilir. O sitenin düzenini ayarlarken bu bölümleri üyelerin gormemesi icin kapalı tutardik. Yönetim harici kimse o bölümü gormezdi. Ziyaretçiler üye profili goremezdi. Üyelerde kendi yazdığı mesajları silebilirdi. Tabiki burada insiyatif yonetici kardeslerdedir. 10 yıllık Ümmetin istifadesine sunuluyor. Yönetici kardeslerimiz kullanım açısından daha cok denenmiş ve daha iyisini bilir. Bize saygı duymak ve oranın kurallarına uymak düşer Saygılarımla |
Konuyu görünce yazmadan geçemedim yönetimde uzunca bir sure bulunmus biri olarakdan şunu belirtmek isterimki kesinlikle merak etmiyorum :) nurşen hocamin dedigi gibi yoğun bir strs..editörlukden öncede sonrada hic merak etmedim açikcasi...bildiğim kdr forumun en yoğun zamanlarinda'da merak edilmedi yani böyle bir sye şahit olmadim. Demem oki şimdilerde foruma çoğu uyemiz ders için gelir ve çikar ..bendeniz tecrubelerime dayanarak yorum yapmak istedim ,son söz adminin |
Yönetim bölümü sadece konu taşıma konu sabitleme konularının görüşüldüğü bir toplantı diyebilirim |
SAAT: 06:57 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.