Medineweb Forum/Huzur Adresi yükleniyor...

Medineweb Anasayfası Medineweb Forum Bugünkü Mesajlar Forum Grupları Kimler Online
Go Back   Medineweb Forum/Huzur Adresi > ..::.MEDİNEWEB FORUM GÜNCEL.::. > Üyelerimizin Tanışma Bölümü > Duyurular/Öneriler/Şikayetler
Üyemiz Ol Bugünkü Mesajlar Arama

Konu Kimliği: Konu Sahibi AsilBey,Açılış Tarihi:  Dün (23:28), Konuya Son Cevap : Dün (23:28). Konuya 0 Mesaj yazıldı

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Değerlendirme
Alt Dün, 23:28   Mesaj No:1
Medineweb Acemi Üyesi
AsilBey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Durumu:AsilBey isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Medine No : 64214
Üyelik T.: 09 Nisan 2026
Arkadaşları:0
Memleket:Malatya
Konular: 3
Beğenildi:26
Beğendi:0
Takdirleri:1160
Takdir Et:
Konu Bu  Üyemize Aittir!
Standart Değerli Medineweb Yolcularına

Değerli Medineweb Yolcularına

Esselamu aleyküm değerli arkadaşlar,

Uzun yıllar sonra aranıza üye olarak katılmaktan büyük bir mutluluk duydum. Siteyi önceden biliyordum; ancak üye olmak bu zaman nasipmiş. Ziyaretimin sonuna gelmiş bulunuyorum. İnşallah ara ara yine uğramaya, elimden geldiğince sizleri ziyaret etmeye çalışırım. Burada olmak gerçekten güzeldi.

vB’deki ilk yıllarımı, sitelerin en yoğun dönemlerini hatırladım. Biz de ilk sitelerimizi kurduğumuzda “Ne yapalım, ne ekleyelim, hangi eklentiyi yükleyelim?” diye düşünüp sabahlara kadar siteyle uğraşırdık. Bu süreçte defalarca siteleri çökerttiğimiz de olmuştur. O zamanlar her gün yedek almak ya da bir sorun anında kolayca geri yüklemek gibi imkânlarımız da yoktu. Zamanla yeni sistemler ortaya çıktı, kullanıcı sayıları azaldı; fakat biz yine de yolumuza devam ettik. Allah’ın izniyle bundan sonra da elimizden geldiğince devam edeceğiz. Aynı azim, kararlılık ve istikrarın burada da olduğunu görmek çok güzel. Bu haliyle site bana adeta zamanda hoş bir yolculuk yaşattı.

Sitede emeği geçen herkesten Allah razı olsun, Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Emeğinize, ellerinize sağlık.
“Yolcu yolunda gerek” demiş büyüklerimiz. Ben de bu hafta sonu ziyaretimi sürdürüp, pazar akşamı itibarıyla müsaadenizle farklı sitelere de kısa ziyaretlerde bulunmayı düşünüyorum.

Hakkınızı helal edin. Kendinize iyi bakın, siteye de sahip çıkın. Çünkü ayakta kalmış nadir platformlardan biri. Burada bulunmaktan memnuniyet duydum.

Her şey gönlünüzce olsun inşallah. Hepinizi Rabbime emanet ediyorum.

Hoşça kalın dostlar.

Konu AsilBey tarafından (Dün Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.

Konu Sahibi AsilBey 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir
Konu Forum Son Mesaj Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj Tarihi
Değerli Medineweb Yolcularına Duyurular/Öneriler/Şikayetler AsilBey 0 20 17 Nisan 2026 23:28
10 Nisan 2026 Cuma Hutbesi - İSLAM Hutbeler AsilBey 0 64 12 Nisan 2026 20:51
Site için öneri Duyurular/Öneriler/Şikayetler AsilBey 10 192 11 Nisan 2026 02:10

« Site için öneri | - »

Konuyu Toplam 3 Kişi okuyor. (0 Üye ve 3 Misafir)