![]() |
Kalb-i Mecruh Ört Efkârının üstünü Görmesin rüzgar Savurmasın hüznünü yağmurun sesine Ki yağmasın kaderine Islatmasın şiirlerinin Beyaz Saçlarını... Mevsimler geçmesin çıkmaz yollarından gurbetin Esaretine râm olsun Özgürlüğe koşan hicretin ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Kanamış yüreğinde tutuklu bir mevsim ağlar... Yorgun avuçlarında dua kokusu... Gözlerinde gizli bir aşk, Mahcup bir sevda Kaleminde... Vaktini bekliyor visâlin... Takvimler Gül mevsimini gösteriyor. Ömrün özlenenden Beklenen bir armağan. Bir Katre ab-ı hayat Sonsuzluğun sahibinden sana sunulan.. |
Cevap: Kalb-i Mecruh Aramıza hoşgeldiniz :)şiirleriniz sizemi ait? |
Cevap: Kalb-i Mecruh Hoş buldum sağolasin kardeşim, gelişim sessiz selamsız oldu Rabbim hayra çevirsin Şiir sayılmaz pek bana ait, bana ait olmayanlara alinti yaparim inşallah ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Alıntı:
|
Cevap: Kalb-i Mecruh okurken anlam kazanan satırlarınız güzel..Bence keyifle okuyacağız :) yüreğinize kaleminize kuvvet inşaALLAH.. Hayırlı paylaşımlar ... Ayrıca hoşgeldiniz... |
Hoş buldum sağolasin kardeşim |
Cevap: Kalb-i Mecruh Akşam olur ömrümde, Gönlümde gece... Ay'dan yıldızlardan duyarım utangaç kalbinin efsunlu tınısını... Dilneler durur yüreğim Yokluğunun şarkısını... Siyahlara bürünür hüznüm Ağlar gibi özler gibi Üşür gibi yanar gibi Sever gibi deli gibi Bekler gelmeni... Sabah olur varlığının zamanında mekanında... Karanlığım terk-i diyar Yüreğime düşen sûretinin Lekesiz aydınlığında. ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Hosgeldınız kardeşım. Özgün şiirler gerçekten güzel oluyor.. |
Cevap: Kalb-i Mecruh hoş geldiniz,,,hayırla geldiniz inşallah,,,,hayırlı olsun inşallah üyeliğiniz,,, |
O güzel bakışınızdır |
|
Cevap: Kalb-i Mecruh Bahçelerinde yeşeren dikenleri var sükutun Sessizliğin sırrına ermiş Çiçeklerin kokusunu saklar baharın toprağın renginde.. Maviyi beyaza bulayıp lâlemi açar, Beyazı maviye yamayıp gül'mü bilemem.. Tohumlar ikrardan susmuş Öten yusufcuk mu bülbül mü Utanırım adını diyemem... ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Ben sessizliğin kristâl küresinden Bir dünya kurdum umudumun yaralarına. Acıtmaz beni âlemlerin suskunluğu. Bir bekleyiş ki Saltanâtı hüküm sürer kapının eşiğinde... Uykularım kayıp, beş vakit nöbet tutar dualarım avuçlarımda. Bir akd-i bozar gibi, Sevgilinin hayaline sarılır gibi... Bir düğün gecesi arefesi açılır belki Visalin görünmez perdesi.. ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh ...Ve şimdi Uzun bir yolculuk elzem bana Can ötesi, cam kenarı. Efkârlı bir gurbet şarkısında Revân olurken yola Sevmeli terk-i diyarı. Son elvedanın sesinde girip vaktin koynuna, Öpmeli alnından leyl-ü neharı. ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Bulunmaz kayıplarım var, Kendime giderken yollarda düşürdüğüm. Hayatın ucundan yakalayıp tutmak mıydı Ellerinin tefsîri,yoksa kalbimi saklamak mıydı Vakitlerin ardında ? Bu son yitirdiğim kuşluk mu imsak mı Ölümlerin sırrında .. ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Akasya kokan ikindilerin ömrü kadardı sevinçlerim, Bir gelir bir giderdim... Ağırdım yeryüzüne Kâinata kederdim. Kara/ladığım gecelerin şiileriyle Kalkardım ölümden tanyeri ağarırken, Sonra seni severdim. Ben ölürdüm seninle her akşam her sabah, Bu yüzden üstüm-başım simsiyah. Oysa ben hep Beyaz giyerdim ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Rayihası kaçmış uçurtmaların metafiziğinde ara-bul beni anne. Saklanacak yerim yok sığındım yine O'na açılan ellerine. Özgürlüğümü rehin bıraktığım gözlerin hep hüzün damlattı tutsaklığımın kaderine. Şimdilerde biraz mavi biraz grî ebruli bir köle gibi tersyüz ettim göklerin rengini. ilk ben tilavet ettim güneşin şiirini,duy beni anne ! ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Gönüle ferman dilemiş sükut larım var.. Öyle yaralı öyle yar lı Hasbihal eyledim kalbimle seni , Öyle vahlı öyle ahlı.. Dön geldeseydim,zamansehri hüzün evime. Gerine dönüp gerisinden gerisine dönermiydin.... Buda turabtan kardeşine :) |
Alemler Avuçlarında, Biraz İç Yarası, Biraz da Kalp Ağrısı, En Çokta Gönül Sızısına Şifa Niyetine... Yüreğine sağlık vanlı kardeşim :) |
Cevap: Kalb-i Mecruh Tenhâda bir yerde unutulmuş Eksik gerçekler gibi acıtır durur hayatımı boşluğun. Ne yana dönsem karanlık. İnsafsız bir sürgün sonrası başlayan Kaybediş serüveni ve ardından Mîladımın tarihine damgalanmış yokluğun. Kalbi çürümüş zamanlarda Belki bir tevafukla düşersin diye Gözaltı çukurlarıma Uyumuyorum. Gel öp uykulu gözlerimden Bekliyorum... ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Bana âit O kalemdeki parmak izleri. Öznesi ben/im yarıda bırakılan masalların. Bana âit mühr-ü siyahı Fâili meçhul kalan ayrılıkların. Esaretim ki en büyük yeminim, Bana âit senin suçsuz günahların. Ve emsâlsiz asâleti dîdarının... Hep gözlerinde duran o şiir, Rengi mi tadı mı sevdanın. Sonra kirpiklerinden damlayıp ruhumu eriten bu iksir, Bilmem ki ne denir. ,, |
Cevap: Kalb-i Mecruh Yüreğinize sağlık çok güzel. . Daim olsun. . |
|
Cevap: Kalb-i Mecruh Bahçelerinde yeşeren dikenleri var sükutun Sessizliğin sırrına ermiş çiçeklerin kokusunu saklar baharın toprağın renginde.. Maviyi beyaza bulayıp lâlemi açar, Beyazı maviye yamayıp gül'mü bilemem.. Tohumlar ikrardan susmuş Öten yusufcuk mu bülbül mü Utanırım adını diyemem... |
Cevap: Kalb-i Mecruh Ben bir kedere yaslandım, Yâr/dan düştü, Yara aldı zaman. Güneşin kalbinde telaş, Dilinde besmele. Duaya durdu kırık dökük lehçem, Sesim buslu,bulanık âlfabem. Ben bir şiire yaslandım, Arş-ı âla'dan düştü Aşk. ,, |
Utangaç çocuklar ağlardı Gök/yüzünün köhne sokaklarında. Sırça köşklerde büyüyen ukalâlığın Resmini çizerdi âmâ dilenciler. Ben hiç inanmadım O uyduruk masalların mutlu sonlarına. Çaresizliğin masum gözlerinden dökülürken Onca sessiz ve ıssız gerçekler... ,, |
Fani ömrüm Kırarak büyüdüğüm oyuncak. Çocukluğum kaybolmuş meğer Yıldızları ararken. Ellerimde tutamadım göğü, Düştü hıç/kırıklarımın uçurumundan. Sen,gölgemin kucağında uyuyan sevgili Ne çok acıttın yüreğimi. ,, |
Kim Bilir belkide İçimde kıpırdıyan Mavi kanadın sebebi Sensin.. ,, |
içimize bazen dostluk tohumları ekilir sen onları.. kimi zaman anlarda kimi zaman vefa arasında kimi zaman yılların içinde biçersin,,,))) |
Alıntı:
|
Her tesbih tanesinde Duandayım Bilirim... |
Ey koca dünya Gitmek farz olduğunda Bu alemden.. Hüzün vacip Yanlızlık sünnettir. Acı"mı..? O kalbimin tek yoldaşı. |
insan her zaman konuşarak derdini anlatmaz bazen susarak da anlatır tabi anlayabilene,,, abi yazılarını bekliyoruz,, eskiden olduğu gibi eskisi gibi eskimemiş gibi:-) |
İnsanın alnına yazılı bir nasibi varsa, esiri olduğu bir de vakti var.. |
SAAT: 11:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.