![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir başladım birde bitti d/us//un |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. seccademiz sırındı hazır efendim .. Gülerek kullansınlar cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Birde yakın çekim olsun c* |
Bir seccademiz de tmm cicekver Bi masallahınızı alırım cicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
İğneyle kuyu kazmak bu olsa gerek 🌺 |
İlmek ilmek satır satır işliyor editim. msl*czk* Tablo gibi. Ben onu çerçeveleyip duvara asarım yani /cic/ek/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Tablo gibi güzel olan modeller çok , sıra onada gelir inşaAllah..cicekver Havlu modelimiz ...Birezilya işi..cicekver |
msl*msl* servet var elinde c* |
Alıntı:
Güzel bakan güzel görür , çok teşekkür ederim cansın toprağım 🤗 |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ranır Güzel bir parça cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir yapbozun arasın da kalmış iki satır yazı 🌹 Nasılda dizilenmiş kimlerin mutfağında yer almak için sıraya girmiş ..🌷 |
Emeğine sağlık eminim terapi gibi geliyordur sana bunlar🌺 |
Alıntı:
Iyi gelen terapi /cic/ek/ |
Gelincik çiçeginin bütün zerafeti havluya işlenmiş.. Gelincik bahçesi her yer... Bana eklemek düştü. Benim kızlarada yapacan mı editim [emoji1] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Neden olmasın O güzel günlerini görelim de işlemek bize düşsün 😍 |
Elişleri uzmanı editim sırada ne var bekliyoruz sabır işlerini c*mdnwb |
kursa devam Ama sırada dikiş işleri var . Onlardan sonra gelsin işlemeler 🌹 |
Havlular ne kdr güzel olmuş emeğine sağlık bırak kullanmayı camakene koymak lazım :) |
Alıntı:
|
Kimbilir ne güzel olur emek verilince herşey güzel oluyor |
Sabır işi düğüm düğüm iğne oyası[emoji177] Eline sağlık editim. Dikkat et gözlerine omuzuna boynuna :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Emeğine sağlık maşallah diyelim sanat eseri gbi satıyormusun bunları? |
Alıntı:
Teşekkür ederim ...c*cicekver |
Sanat [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Redmi Note 9S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. (: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bebek yelek modeli,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Torunumun ricası üzerine kuran arkadşları ve hocaları için ördüğüm filistin sembolü anahtarlık ve yaka iğneleri sizde görün istedim :) |
SAAT: 05:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.