![]() |
" Yazının Şahitliği / Mehmet Deveci " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Önsöz Belki de birileri okusun diye yazmıyorsunuz yazdıklarını. İşaret parmağıyla boşluğa yazı yazan çocuklar gibiydiniz, hemen ardından silinen. Yada buğulanan bir cam aralığıydı sizi yazmaya iten, kimbilir... Dolan bulut ağırlığının damlaması yada... Kimileri yaşadıklarını yazarmış kimisi yaşamak istediklerini, kimide yazının şahitliği ellerinden tutsun istermiş sendelediklerinde. Hem bir rençber teri değilmidir yazı, alınlardan toprağa dökülüp nasılsa bir gün bir yerde yeşerip tarihin en ücra köşelerine hoş kokular salacak. Çünkü yazar yazdıkça ölümsüzleşir. Tasavvurdan kelimelere dökülünce yazı, can olur düştüğü yerde. Okuyucunun ilk görevi de burada başlar zaten, bakışlarından yüreklere düşen kelimelerib şahitleridir onlar da ,hem de taşıyıcısı. |
Cevap: " Yazının Şahitliği / Mehmet Deveci " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bismillah sabah Bismillah ağaran vakit Bismillah zamanın tüm halleri; Kabaran nefsim, Soluğum, sesim İçerim, nefesim Ve âlem-i ervahdan gelenim Kâlu Belâ'dan kalanım Âhire erenim Kelâmım, sözüm ve de cemalim Yolum, yordamım, denk gelenim Görenim, bakanım Bakmayanım. Elimi tutanım; omuz verenim Dua edenim, beni benden sakınanım İhsanı yüreğine takınanım Ateşe düşürmeyenim Helallik dileyenim Yüreği güzelim Bismillah... |
Cevap: " Yazının Şahitliği / Mehmet Deveci " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sana, "bir cümle kur" desem; Bildik kelimelerle kullanılmış cümleler kuracaksın bana. Öyleyse sus! Bana özel olsun. |
Cevap: " Yazının Şahitliği / Mehmet Deveci " [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İyi değiliz bayım! İyi değiliz... Ne havalardan, ne de yediğimiz bir şey dokundu... Bizim iyi değilliğimiz "hal" den, "Hal"den bayım... Hallerimiz iyi değil ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bismillah sabah Bismillah ağaran vakit Bismillah zamanın tüm halleri… Mehmet Deveci | Yazının Şahitliği |
SAAT: 20:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.