Fajita FAJİTA umarım ismi doğrudur,neyse sizde başka isim verirsiniz boşverin 2 parça tavuk göğsü 2adet kırmızı biber 2 adet yeşil ve sarı biber 3 ve ya daha fazla soğan sarmısakve baharatlar tavuk göğsünü julyen dediğimiz ince uzun şeritler halinde doğruyoruz yüksek ateşte iyice baharatlarla tabiki pişiriyoruz pişen tavuğu bir tabağa alıyoruz,onun yağında yarım ay şeklinde doğradığımız soğanları kavuruyoruz.dikkat bunlar hep yüksek ısıda yapılacak, sulanmaması lazım.soğanlardan sonra yine ince julyen doğranmış patatesimizi koyuyoruz. tarifte yoktu,çocuklarda yesin diye ben ekledim.patates geç piştiği için önce onu çeviriyoruz tavada sonra ince uzun doğradığımız biberlerimizi,çok inceltmeye gerek yok, koyuyoruz,sürekli karıştırarak pişmesini sağlıyoruz.sarmısak ve acı sevenler için bol pul ve karabiberi unutmuyoruz biberlerle birlikte kenarda bekleyen tavuğumuzuda koyuyoruz.afiyetle yiyoruz. denerseniz memnun kalırsınız |
Cevap: Medineweb Mutfağı Alıntı:
|
Cevap: Fajita Bende degisik tavuk yemekleri ariyordum guzelmis ellerine saglik |
Kolay ,doyurucu bir yemek ,, Göze hitap ettiği de kesin 😊 yapmadan olmaz .. Ellerine sağlık ... 👌👌👌 |
SAAT: 23:00 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.