Fırında Sebzeli Et Yemeği Tarifi Malzemeler 1 kilo kuşbaşı dana eti 2 adet havuç 1,5 su bardağı bezelye 3 adet patates 2 adet soğan Tuz Sıvı yağ 1 yemek kaşığı domates salçası Pulbiber Karabiber 1.5 su bardağı et suyu Yapılışı; Etimizi düdüklü tencerede yarım saat kadar pişirelim. Daha sonra bütün sebzeleri aynı boyutta doğrayalım, etimizi süzüp tepsiye alalım diğer sebzeleride ekleyelim. Ayrı bir kasede 1,5 su bardağı kadar kalan et suyu, salça, baharat, tuz ve sıvı yağı ekleyip karıştıralım ve sebzelerin üzerine döküp, tekrar harmanlayalım. Önceden ısıtılmış 200 derece fırına verelim sebzeler pişene kadar fırında tutalım, daha sonra servis edelim deneyecek olanlara kolay gelsin ve .. Afiyet olsun |
Afiyet şifa olsun eline sağlık editim[emoji257] Tarifimiz bulunsun yapacağımız zaman bulmuş gibi gelir. Başka tariflerde BEKLİYORUZ [emoji108] |
Gelecek tarifler inşaAllah . Ramazan bereketi olsun bizlerede.. Yiyenlere de şifa olsun ..😊 |
Naif editör yeni tarifleri şiddetle bekliyoruz:) Tarif lezzetli buna Orman kebabıda diyorlar ve tavuk kuşbaşı ilede yapılıyorc*tavuk kuşbaşı tavuğun göğsünden değilde buttan olursa kemiksiz eti aratmaz |
Alıntı:
Yarinde onu ekliyeyim Hafda sonuna altarnatif olur insaAllah...cicekver |
SAAT: 22:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.