![]() |
Cevap: Saliha bir Hanım istiyorum... sen evli değilmisin sayın kaymakam ? sopa000 |
Cevap: Saliha bir Hanım istiyorum... Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: Saliha bir Hanım istiyorum... Çok duygulandıran bir paylaşımdı... Biz inşallah eş seçimimizi hayırlısıyla yaptık, şimdi dinimizi güzelce yaşayabileceğimiz istikamet üzere bir ömür sürme gayretindeyiz... Allah hepimizi muvaffak etsin bu konuda inşallah... |
Cevap: Saliha bir Hanım istiyorum... tesekkürler efem paylasım için... |
Cevap: Saliha bir Hanım istiyorum... bu yazıyı okuduğumdan beri etkisindeyim |
Cevap: Saliha bir Hanım istiyorum... epey uzun bi yazıydı ama bitirmeden bırakamadım ve çok etkilendim... saliha kadın olmak bizim neyimize demek geliyor içimden ama yese düşmüş olurum diye söyleyemiyorum en iyisi dua edelim rabbim saliha kadın olabilmeyi nasib etsin amin |
Cevap: Saliha bir Hanım istiyorum... ArO* güzel bir paylaşımdı, evlilik hakkında günümüz durumunu belirtiyor. Kişi nasıl yaşarsa aynı şekilde karşılığını görür, istemek için önce yapmak gerekir ve bunun yanında da sağlam bir itikat olursa, işte o zaman kıssada ki gibi bir durum meydana gelir inşaAllah. |
Cevap: Saliha bir Hanım istiyorum... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 12:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.