![]() |
Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı. Dedim : Canım. Dedi : Efendim Aşk'ım. Dedim : Seninle bi yere gideceğiz. Dedi : Hayr'ola , nereye ? Dedim : Söyleyeceğim ama Tepkini bilmiyorum. Çığlık falan atmassın değil mi ? İyice merak etti.. Sabırsızlıkla ve kaldırdığı tek kaşıyla hafif sinirli bakarak ; Dedi : Nereye Gideceğiz diyorum. Dedim : Sevgilimin Evine. Dedi : Ne , ne , neee ! Dedim : Giderdim ben Seninle evlenmeden önce de. Gözleri dolu dolu dedi : Ne diyorsun ya , Şakamı bu.? Dedim: Ne yani BEYTULLAH'a gelmiyor musun ? Yüzünde beliren Tebessümüyle : AŞKım dedi. Bana mı RABBE mi dedi belli değildi (: Şimdi mi ? Tavaf'ı bitirdik Zemzem Yudumluyoruz... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... en güzel süpriz bence..(: |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... ayy çok hoş yaa gözlerim doldu duygusala bagladım şu an rabbim cümlesine nasip etsin inşallah yaa |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... Çok güzel teşekkürler. |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... -tek kelimeyle- .......HARİKA..... (yorumsuz) |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... ayyyy <3 çok güzeldimahcup000 |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... Bulduğunuzda diffirize saklayın o adamı gülümseyen000 Maşallah (^_^) |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... Alıntı:
|
sen yaparsan olur belkim hafız...dene sonucu bizimle paylaş(: |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... vay bee !! yorumsuz çay-kahve000 |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... hep merak ederim bu tarz örnekler neden etrafımda,arkadaş,komşu,annemler, teyzemlerde,bizdeuzgn hiç yokta,hep menkıbe,hikaye,net ortamında var...afrn* gıcık oluyorum sonra düşünceli000 |
galiba süprizi yapan arkadaş türünün ilk ve son örneği hayır eşini falan götüreni gördüm de böyle güzel sözlerle davet edenide görmedim msl* diyelim Allah bereket versn böylelerine c* |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... Etrafımda ki hemen hemen herkesin mihri bu Hacca gitmek. Dahada hatun zorlamadan ben süpriz yapımda götürim diyen çıkmadı hatta götürmek için yaşlanmayı falan bekleyen tiplerimizde var :) Var gerisini sen düşün Hafız :) |
Cevap: Daha yeni evlenmiştik ve Ona sürprizim vardı... bende yeni evlendim :) eşimin isteği üzerine gideceğiz inş. |
|
|
düşünürüz o zman merak etmeyin inş..:))gülümseyen000 |
|
Senin aklından geçmese yazmazdın zaten afrn* :):) |
rabbim cümlemize gidip görmeyi hakkıyla yerine getirmeyi nasip eder inşaallah.....amn* |
SAAT: 03:56 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.