![]() |
Özlemim ../Fadime Yahşi Buğün karar verdim Seni yazmaya, Belki sen kırılıcaksın Belkide tüm benliğimle ben. Olsun satır arası sen olacaksın.. Öyle özledim ki seni Hislerime yenik düştüm.. Artık geçtiğin yerlerden geçiyor, Birebir seninle yaşıyor gibiyim, Yinede özlemin , hasretin bitmiyor. Elimi uzatıyorum hep boşa çıkıyor, Şu geçen günler, haftalar Aylar o kadar zor ki, Bir türlü geçmek bilmiyor.. Umudumun bittiği yerde Tekrar yeşeriyor.. Neden bilmem özlem, Artıkça , sevgim de bir o kadar çogalıyor... Sen belki hissetmesen de, Acımı anlayamasanda , Ben her gün bir umutla , Tutunuyorum sana özlemim.. Güya seni yazacaktım satır arası, Olmadı canım yine, Çünkü özlemim çok.. Hasret rüzgarı estikçe , Sesini gülüşünü en önemlisi o koca yüreğini Özledikçe nutkum da tutuluyor.. Biliyormusun yüreğiyle sevenlerin vedaları olmazmış.. Bitmeyen özlemime belki bir gün Diyorum... Belki bir gün..... Fadime yahşi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Buram buram özlem kokuyormahcup000 Bu kadar özlem bir yüreğe ağır değilmi haksızlık değilmimhc Özlediklerimize olsunmahcup000 |
Bir boşluğa bakar gibi baktım arkandan , Nefes var, yaşam yoktu sanki, Sonsuzluğa düşer gibi, Duygu var hissetmek yoktu sanki, Gözlerimi kapatsam bitecekmiş gibi Öncesi var ötesi yok gibi...!! |
Şiir yazmak senin işin toprağım herkes kendinden bir şeyler bulabilir senin dizelerde emeğine sağlık 🌹 |
Alıntı:
Yorum yapan yüreğin dert görmesin cicekver |
Özlem kalbin duası. Yaşadıklarına, yaşayamadıklarına, Keşkelere, ızdiraba, acıya, siteme vs sarıp sarmalanmış, Yargısız duygulardan. Özlersin işte. O kadar. O kadar. Yüreğin dert keder görmesin sayın yazarımc*klpp/ Daha sık yaz da, sevda sür umut sür, özlem sür katranlaşan yerlerimize.....😌 |
Alıntı:
Birbirlerini seven insanların kalpleri arasında gözle görülmeyen bir bağ oluşurmuş , insanlar uzaklaştıkça ipler gerilir .insanın canını acıtırmış .Ama asla kopmazmış... Canımız acısada sustuklarımızı iki satır dökmeye çalışıyoruz .. Iyi veya kötü .. Bazen birilerine bazen de kendime umut olmak gibisi yok .. Hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için... ☕ |
Kaçmak istedikçe sana yakalanıyorum , Söndürmek istedikçe sana yanıyorum. Yenildim işde , Yine seni seviyorum....!! |
Kalmadı heybemde sana Yetecek kelime... Dedim ya Sen diyemediğim her şeysin...!!! |
Kalır gibi gidişlerini izledim önce , Sonra gider gibi kalışlarını... Ve anladım ki Ne sen gidebiliyorsun ne ben kalabiliyorum.. Öyle bir hayat yaşıyoruz ki şimdi ... Ağlamak gülmenin mahkumu, Gülmek ağlamanın gardiyanı gibi sanki .... |
SAAT: 19:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.