![]() |
Olduk da olduk:) Ecevit öldü hepimiz solcu olduk....................! Barış Akarsu öldü hepimiz rock'cı olduk.....! Hrant Dink öldü hepimiz Ermeni olduk.......! Muhsin Yazıcıoğlu öldü hepimiz ülkücü olduk! Türkan Saylan öldü hepimiz Laik olduk .....! Allah Bülent Ersoy’a uzun ömür versin............ !!! Ağzı-Açık000Ağzı-Açık000 |
RE: OLDUK DA OLDUK:) Allah seni.... gülümseyen000 |
RE: OLDUK DA OLDUK:) Abi not eklemeyi unutmuşum başına; ÇAY İÇERKEN OKUNMASI ÖTEKİ TARAFA BİLET KESMEYE SEBEBİYET VEREBİLİR diye :))) |
RE: OLDUK DA OLDUK:) gülümseyen000 |
RE: OLDUK DA OLDUK:) Yaw şimdi Bülent ERSOY öldüğünde, er kişi niyetine mi, hanım kişi niyetine mi kılınacak cenaze namazı düşünceli000Ağzı-Açık000 Bi de şu var, yolda karşılaştık diyelim, bizi gördü yanımıza geldi, bi de elini uzattı ; Eeee sıkıcak mıyız sıkmayacak mıyız :) Ona göre niyet alalımda...Taklaya gelmeyek sonra... Buyrun size koskocaman sorular silsilesi.. Çoğaltabiliriz de :) |
RE: OLDUK DA OLDUK:) Niyet ettim cinsiyeti belli olmayan meftanın namazını kılmaya düşünceli000 |
RE: OLDUK DA OLDUK:) üstadım bülent ersoyu bayan olarak görmek sacma gelıyo bana bosver sıkma elını gıtsın:)) bızım ıınsanımız cıdden bırı ölsün bıde tanınan bırı ölsün onun destekcısı gıbı dolasmayı cok sevıyo unutuyo ama bı seyı bıgün oda ölecek............. ama bayıldım buna ya hemen telefomna kaydedıp bı kac kısıye sms atıyım:))))) |
RE: OLDUK DA OLDUK:) 1.O görevlilerin ahiret alemindeki halleri nicedir ? Ne taraftan yargılanacak bunlar, sağ sol ön arka :) 2.Yok abi ben Zekasız Beyazın Fetvalarını Bide Şaşar Nurinin fetvalarını referans gabul etmiyrum :) 3.Yoo niye efor harcayayım, kendiliğinden geliyorlar bana :))) |
RE: OLDUK DA OLDUK:) Alıntı:
iMAM : Halk-ı umumiyemizde vuku bulan ''fevkaladenin fevkinde''bir vak'adır diyerekten geçiştirmek suretiyle konuya bir dalayım derken efenim ööaaaeh... Cemaat : HÖNK !... |
RE: OLDUK DA OLDUK:) Alıntı:
|
SAAT: 14:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.