![]() |
Bu Ne Göbek:)) Bu Ne Göbek ? insanı uyuz eden bir sorudur "bu ne göbek?" iste bu soruya verilebilecek cevaplar + bu ne göbek - sana ne? ben mutluyum, göbek mutlu. + bu ne göbek -sorma ya, göbek kemiklerim fazla iri de... + bu ne göbek - ****bolizma meselesi koçum . + bu ne göbek - zengin gösteriyor dimi + bu ne göbek - la havle vela kuvvet, can simidi bu can simidi. + bu ne göbek - onu bulamayanlarda var , şükret yaradanina. + bu ne göbek - göbek değil o , gaz yaptı midem. + bu ne göbek - sabah 2 litre su içtim olum. + bu ne göbek - dalga geçme amca oğlu , gastrit var. + bu ne göbek - hayrola, şekilciyiz galiba??? + bu ne göbek - ben büyüttüm onu aslanım , bana mi gösteriyorsun? + bu ne göbek - çok beğendiysen sana da yapalım bir tane. + bu ne göbek -böyle? -ya sorma, bizim bi arkadaşın göbeği aslında, askere giderken emanet bıraktı bana...ben de kıramadım tabi, içtimada yük olucakti zavallıya... + bu ne göbek - nazar etme ne olur , ye ve iç seninde olur. + bu ne göbek - vücut yaptım , manyak karin kası falan ; bırakınca sarkma yaptı. + bu ne göbek - onun da duyguları var. lütfen. + bu ne göbek - bütün sene öSS ye çalıştım ben tamam mı? üzerime gelme bunalımdayım! + bu ne göbek - su çok faydalı dediler,iste faydası... + bu ne göbek? - o benim varoluşçu tarafım bir nevi dışavurum -abi iyi misin -ben büsbütün bambaşka bir adam oldum Salih! + bu ne göbek? - sana ne dümbelek |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) - belgin hiçmi yemiyorsun çok zayıfsın.. - yemek yiyorum ama kilo alamıyorum.. - kız biraz ye.. - yiyorum ama kilo alamıyorum sizene hem ben çok memnunum |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) ya hu en sevdiğim hoca rakadaşım bana balık etli diyo ağlayacağım ya |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) -hanımefendi acaba göbek mi yoksa bebek mi? -kadın kızarır"bebek canım bebek" |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) süperrrrrrr |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) + bu ne göbek -böyle? -ya sorma, bizim bi arkadaşın göbeği aslında, askere giderken emanet bıraktı bana...ben de kıramadım tabi, içtimada yük olucakti zavallıya... |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) + bu ne göbek - onun da duyguları var. lütfen. bu aralar kılo aldım banada soruyor cevremdekıler _hamıle mısın? _hayır canım rahatıma sıstım dıyorum bozulup kalıyorlar delı olurum bende sanane yahu |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) + bu ne göbek - zengin gösteriyor dimi en güzel cevap bu bence, bütün değerleri değiştiriş denemsi. zenginlik hayali:)) zenginler sizin kadar göbekli olmaktı hayalim. |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) bazıları da şimdi çok yedim öle çıktı, yoksa zayıfımdır...:))) |
Cvp: Bu Ne Göbek:)) çok güzell bu arada ben yeni geldim alır mısnız aranıza beni |
SAAT: 08:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.