![]() |
Yumurta YUMURTA Utangaç delikanlı bir genç kıza aşık olur. Sürekli onu izler ama bir türlü duygularını söyleyemez. Bir gün artık kesin konuşmaya karar verir. Kızın peşine düşer. Kız büyük dükkanlardan birine girer, alışveriş yapmaya başlar, sepetlerini paketlerle doldurur, bu arada bir pakette yumurta alır. Alışverişini bitirdikten sonra yürüyerek evine gider. Delikanlı da peşinden. Utangaç oğlan, her köşebaşında, "Bir daha ki köşe başında kıza yetişip" konuşmaya karar verir ama her seferinde bir sonraki köşebaşına erteler. Sonunda kız evine gelir, merdivenleri çıkıp içeri girer. Dışarıda kalan delikanlı bir zaman orada durduktan sonra "Artık konuşacağım" deyip evin merdivenlerini tırmanır. Kapıyı çalar. Kapıyı kız açar. Oğlan kızı karşısında görünce yine eli ayağına dolanır, ne söyleyeceğini unutur. Kızsa oğlanın yüzüne bakmaktadır. Sonunda, oğlan elini cebine atar, marketten aldığı tek yumurtayı çıkarıp uzatır kıza... "Yolda yumurtanızı düşürdünüz. "der" Onu getirdim..." |
Cvp: Yumurta acemi çaylağın,guniese aday buluşu |
Cvp: Yumurta yumurtanız düşmüş diyo yumurta düşse kırılmaz mı daha mantıklı bir şey bulsaydı keşke |
Cvp: Yumurta yahu verdanaz kardeşim aşık u adam çok görmemek lazım |
Cvp: Yumurta Bu yazı bana mail olarak geldi ama kimden geldi bilmiyorum |
Cvp: Yumurta Ben sonrasını merak ediyorum Oğlan açılabilmişmidir acaba... |
Cvp: Yumurta Arkadaşlar yorumlar fıkranın önüne geçmiş |
SAAT: 05:27 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.