![]() |
Kadın beyni :) Agir bir hasta hastahanede. Tüm ailesi bekleme odasinda doktorlardan haber bekliyor. Yorgun ve umutsuz bakisli bir doktor çikiyor 'Tek yasam sansi var oda beyin nakli. Böyle bir ameliyati ilk olarak deneyecegiz, tabi masraflar hastanin ailesine ait.' Aile, saskin, yorgun, çaresiz... Aralarindan biri 'Peki ama fiyat nedir?' diyor. Degisir diyor cerrah. 'erkek beyni kullanirsak 5000 Euro , kadin beyni kullanirsak 200 euro' U zun bir sessizlik çökuyor Beyler gülmemeye çalisiyorlar. Hanimlarla gözgöze gelmekten kaçiyorlar. Ama aralarindan biri merakini yenemez ve sorar, 'peki doktor bu fiyat farkinin nedeni nedir?.' Cerrah gülümser.' Eh tabi beyin de, ayni arabalar gibi' der, ' kadin beyinleri ucuz oluyor cunku akillarini çok kullandiklari için.. Kullanilmis akil, kullanilmis beyin. Erkek beyni hiç kullanilmamis, sifir km arabalar gibi pahali oluyor.' ZEKI BIR KADINA ILETMEYI UNUTMAYIN Hikâyenin ortasinda gülümseyen beylere de selâm |
Cvp: Kadın beyni :) ama ayıp olmuyo mu bize yani kırılıyoruz burda ayrıca erkeklrin niye kullanılmamış olduğu belli belkide kullanmayı bilmiyolardır klavuz lazım onlara şaka şaka alınmayın |
Cvp: Kadın beyni :) Bu tesbiti yapan doktor erkekmi bayanmı, belkide doktor mahalle çıkıkçısıdır:)))) |
Cvp: Kadın beyni :) Süperrr..Koptum yaa Efem bu arada çıkıkçının beyin nakli ameliyatında ne işi var.Ayak yada kol nakli değil:))) |
Cvp: Kadın beyni :) belki gramaj farkı fiyat farkını doğuruyodur. hem beynin çok kullanılması onun niteliğini belirlemez; her zaman nicelik daha önemlidir.... |
Cvp: Kadın beyni :) efendim. çıkıkçılar genel cerrahtır. onlar her şeyden anlar:)) |
Cvp: Kadın beyni :) erkekler için ağır olmuş ama olsun... |
Cvp: Kadın beyni :) Alıntı:
hahaha süper ya |
Cvp: Kadın beyni :) buğra hocam bu kadar sinirlenmeyin. (gerçekler acı olsa gerek) |
Cvp: Kadın beyni :) ravza06 Allah iyiliğinizi versin çok güldüm şu doğal sarışın meselesine:)) Baş editörüm süpersiniz yaa devamını ısrarla bekliyoruz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 05:15 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.