![]() |
RE: BENİ ARIYORLAR hocam inan ki çok komik ben bunu bir daha tam okumayayım yoksa çok fazla güleceğim. :) |
RE: BENİ ARIYORLAR admin hocam eskiyi şöyle bir karıştırdık.:) |
RE: BENİ ARIYORLAR çok komik gerçekten çok güldüm teşekkürler |
RE: BENİ ARIYORLAR evet o zamanlar üye kardeşlerimiz yoktu.çoğu okunmamış bile:)efendi makul islami ahlak kurallarına uymak şartıyla o bölümü beraber oluşturmuştuk.:grin: |
RE: BENİ ARIYORLAR evet hocam beraberdik. sonra ben bi kayboldum sonra geldim sonra bi daha kayboldum sonra yine geldim:) |
RE: BENİ ARIYORLAR bu sefer kaybolursan ferdiyi çağırırım:16::grin: |
RE: BENİ ARIYORLAR :) hocam inşâallâh kaybolmayacağım bu sefer. |
RE: BENİ ARIYORLAR bana müsaade arkadaşlar hepinize hayırlı geceler. Selâmet üzerinize olsun her dâim. Allâh c.c. bizleri yalnız ve yardımsız bırakmasın.Âmîn. |
RE: BENİ ARIYORLAR Aman maşallah ya üyeler ,editörler ve admin .. Rabbim muhabbetinizi neşenizi daim eylesin.... ne hoş bir ortam :17::17: bunlar sevinç gözyaşları... Rabbim yüzünüzden tebessümü eksik etmesinn.. selam ve dua ile.. |
RE: BENİ ARIYORLAR Âmîn. Allâh c.c. Râzı olsun. Muhabbet hep berâber dâim olsun. Rabb'im c.c. Efendimiz'e S.A.V. olan Aşkınızı makbûl buyursun ve dâim eylesin. Cennette O'nunla berâber kılsın sizleri. ÂmÎn. |
SAAT: 12:17 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.