![]() |
Hoca Coşar Cami cami gezip cemaate vaaz veren hoca bir camiye girer. Bakar ki iki yaşlı amcadan başka cemaat yok. Kendine kendine “Ben yine de konuşmamı yapayım!” diyerek kürsüye çıkar. Hoca konuşmaya başlayınca yaşlı amcalardan biri uyur. Diğeri de ağlamaya başlar. Hoca anlattıkça o ağlar, o ağladıkça hoca coşar. Konuşma bitince hoca kürsüden iner. Sürekli ağlayan amcayla vedalaşırken, “Ya amca sen niye bu kadar ağladın ki?” diye sorar. Yaşlı amca “Ah evladım ah! Sen kürsüde o kadar coşarak anlatıyordun ki, keşke şu kulaklarım duysa da ne dediğini anlasam diye ağlıyordum!” demiş. |
Cvp: Hoca Coşar hocanın sorduğu soruyu duymuş fakat vaazını duyamamış. enteresan bir yazı.............................................. ................ |
Cvp: Hoca Coşar Allah'ın bahşettiği nefesi boşa harcamış hoca.. ama olsun nefsine anlatmış işte.. |
Cvp: Hoca Coşar Nisan yağmurunun bol bol yağmaya başladığı bir sırada Köy odasında hoca: -Nisan yağmuru çok feyizlidir,bereketlidir.Topraktan her şey yeniden çıkar diye konuşur. O sırada köylünün biri ayağa fırlar: -Aman hocam ağzını hayra aç kaynanamı daha yeni gömmüştük der..:) |
SAAT: 06:36 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.